Lifestyle

Κέιτ Μίντλετον vs Καμίλα Πάρκερ: Ποια έχει μεγαλύτερη περιουσία;

Κέιτ Μίντλετον vs Καμίλα Πάρκερ: Ποια έχει μεγαλύτερη περιουσία;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου- Soap Spoiler

Η Καμίλα Πάρκερ μπήκε στη βασιλική οικογένεια στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και η Κέιτ Μίντλετον το 2011

Η Καμίλα Πάρκερ και η Κέιτ Μίντλετον είναι ξεχωριστές και ανήκουν στη βασιλική οικογένεια. Η Καμίλα είναι σήμερα η βασιλική σύζυγος και το ίδιο θα συμβεί και με την Κέιτ όταν πάρει την θέση του Καρόλου ο Γουίλιαμ.

Και οι δύο έχουν αμύθητη  περιουσία  ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, με τους συζύγους τους να είναι δικαιούχοι πολλών εκατομμυρίων κεφαλαίων λόγω της βασιλικής τους ιδιότητας.

Η καθαρή τους αξία

Η Καμίλα και η Κέιτ έχουν και οι δύο μια καθαρή αξία εκατομμυρίων, αλλά σύμφωνα με το «Celebrity Net Worth», η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έχει καθαρή αξία 5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Κέιτ Μίντλετον φτάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Η Κέιτ Μίντλετον ασχολήθηκε με τη βιομηχανία της μόδας πριν από τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και εγκατέλειψε την καριέρα της για να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του ενεργού βασιλικού μέλους.

Πώς η Καμίλα και η Κέιτ έγιναν γαλαζοαίματες

Η Καμίλα Πάρκερ μπήκε στη βασιλική οικογένεια στις αρχές της δεκαετίας του 2000 μετά το γάμο της με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος είχε χάσει με τραγικό τρόπο τη σύζυγό του πριγκίπισσα Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα λίγα χρόνια νωρίτερα.

Η σχέση τους επικρίθηκε έντονα, αλλά ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ δεν υποχώρησε και δήλωσε ότι η σχέση του με την Καμίλα ήταν αδιαπραγμάτευτη και τον βοήθησε να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του.

Η Κέιτ Μίντλετον παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011 και τον γάμο τους φέρεται να παρακολούθησαν 300 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, Η Μίντλετον κατέχει πλέον τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments