Lifestyle

Δημήτρης Σκουλός: “Με τη Βίκυ Καγιά δεν ήμασταν ποτέ φίλοι και ούτε θα γίνουμε”

Δημήτρης Σκουλός: “Με τη Βίκυ Καγιά δεν ήμασταν ποτέ φίλοι και ούτε θα γίνουμε”

Πηγή Φωτογραφίας: ekriti- OK

Δημήτρης Σκουλός: Ήμουν επιλογή του καναλιού, όχι της Βίκυς. Από πού κι ως πού να είμαι επιλογή της Βίκυς εγώ;

Για τον λόγο που αποχώρησε από το GNTM, για τις νέες επιλογές στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, αλλά και για την σχέση του με την Βίκυ Καγιά, έκανε λόγο ο Δημήτρης Σκουλός.Ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας”, και αποκάλυψε τον λόγο που δεν παρέμεινε στην κριτική επιτροπή.

“Με πήραν, μου είπαν ότι θα κάνουν κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τα χέρια δεν μετράνε ούτε τα λόγια. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση, στεναχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, σκεφτόμουν τι έχω κάνει λάθος αλλά κατέληξε ότι δεν υπάρχει κάτι, αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς ότι “θα έρθω να τα αλλάξω όλα”. Οπότε ποια ήταν τα όλα; Εμείς ήμασταν τα όλα”, είπε αρχικά.

Ερωτηθείς για τη σχέση του με την Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε πως είχαν έναν σεβασμό ο ένας στον άλλο αλλά δεν ήταν ποτέ φίλοι.

“Ήμουν επιλογή του καναλιού, όχι της Βίκυς. Από πού κι ως πού να είμαι επιλογή της Βίκυς εγώ; Ήμουν επιλογή των ανθρώπων που έκαναν τα κάστινγκ. Άλλο να δουλεύεις στη μόδα και άλλο να μιλάς για μόδα. Υπήρχε ένας επαγγελματικός σεβασμός γι’ αυτό που κάνει ο καθένας και μέχρι εκεί. Τι ρωτάς, αν ήμασταν φίλοι; Όχι. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments