Trash

Αναστασία: «Τι bullying να έχω δεχτεί; Γελάω»

Αναστασία: «Τι bullying να έχω δεχτεί; Γελάω»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr- Hit-Channel.com

Αναστασία: Δεν ισχύει ότι θα είμαι με τον Γ. Μαζωνάκη τον χειμώνα

Η Αναστασία μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο για το Κοσμοράδιο 95,1 κι απάντησε για την καταγωγή της, το αν θα πήγαινε Eurovision και την τραπ μουσική.

«Τι bullying να έχω δεχτεί; Γελάω. Ούτε καν! Δόξα τω Θεώ ήμουν τυχερή και δεν είχα δεχτεί τίποτα» ανέφερε αρχικά η Αναστασία. «Λοιπόν είναι ένα βάρος μεγάλο γιατί εκπροσωπείς τη χώρα σου. Θέλει πολλή σκέψη και πολλή δουλειά» δήλωσε η Αναστασία για την Eurovision.

«Γενικά έχω επαφή με όλους τους χώρους. Δεν παίρνω θέση. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Εμένα δεν με ενοχλούν και δεν τους ενοχλώ» συμπλήρωσε για την τραπ.

Η 19χρονη Αναστασία μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο έχει καταφέρει να μετατραπεί σε ένα από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, αφού και τα δύο singles που έχει κυκλοφορήσει έχουν γίνει ανάρπαστα.

Το πρώτο τραγούδι της με τίτλο «Αμαρτίες» έγινε viral αρχικά μέσω TikTok και στη συνέχεια κυκλοφόρησε κανονικά έχοντας ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα 9 εκατομμύρια streams στο Spotify και έχοντας γίνει τετραπλά πλατινένιο. Το δεύτερο single της με τίτλο «Λίγο Λίγο» κατάφερε και αυτό να γίνει πλατινένιο μέσα σε μόλις δύο μήνες κυκλοφορίας, ξεπερνώντας μάλιστα τα 4 εκατομμύρια streams.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments