Κόσμος

Μελόνι: Η κυβέρνηση θα είναι υψηλού επιπέδου

Μελόνι: Η κυβέρνηση θα είναι υψηλού επιπέδου

Πηγή Φωτογραφίας: AP Photo/Gregorio Borgia

Στην προσπάθεια σχηματισμού της νέας κυβέρνησης, αναφέρθηκε η Τζόρτζια Μελόνι

Στην προσπάθεια σχηματισμού της νέας κυβέρνησης, αναφέρθηκε η Τζόρτζια Μελόνι, ανεβάζοντας τους τόνους σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της με τον Τύπο. Η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, μίλησε για ψέματα και κάλεσε τους πολίτες να μην τα πιστεύει.

«Συνεχίζω να διαβάζω εξωπραγματικά σενάρια με αναφορά σε μελλοντικούς υπουργούς της κεντροδεξιάς. Έπειτα από αποτυχημένη διαχείριση του σημερινού υπουργού Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα και άλλων. Σας διαβεβαιώνω ότι εργαζόμαστε για να φτιάξουμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, η οποία δεν θα σας απογοητεύσει. Μην πιστεύετε τα ψέματα που κυκλοφορούν», έγραψε στο Twitter η Μελόνι.

Η αναφορά της, σύμφωνα με τους περισσότερους αναλυτές, είναι σε σημερινά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, βάσει των οποίων ο ηγέτης της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι συνεχίζει να διεκδικεί το υπουργείο Εσωτερικών ή, ως εναλλακτική, την αντιπροεδρία της νέας κυβέρνησης και το υπουργείο Γεωργίας.

Μελόνι: «Η Ιταλία μας διάλεξε και εμείς δεν θα την εξαπατήσουμε»

Ουκρανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, μετανάστευση και κλιματική αλλαγή. Ο νικητήριος συνασπισμός της Ιταλίας έχει υπογράψει συμφωνία διακυβέρνησης, ενώ η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας υπόσχεται να μην εξαπατήσει τους πολίτες.

Η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι  στην πρώτη της ανάρτηση είχε υπογραμμίσει στο Facebook: «Η Ιταλία μας διάλεξε και εμείς δεν θα την εξαπατήσουμε. Αν κληθούμε να κυβερνήσουμε, θα το κάνουμε για όλους τους Ιταλούς, με στόχο να ενώσουμε αυτό τον λαό και να δώσουμε έμφαση σε όσα τον ενώνουν και όχι σε όσα τον διχάζουν. Θα δουλέψουμε με στόχο οι Ιταλοί να γίνουν και πάλι υπερήφανοι που είναι Ιταλοί.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments