Trash

Ιωάννα Τούνη: Η νέα φωτογραφία της από το Μιλάνο με την φουσκωμένη κοιλιά της

Ιωάννα Τούνη: Η νέα φωτογραφία της από το Μιλάνο με την φουσκωμένη κοιλιά της

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Ιωάννα Τούνη: «Όσοι έχουν πρόβλημα με μια έγκυο που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ» έγραψε στο μοντέλο

Στο Μιλάνο ταξίδεψε για την εβδομάδα μόδας  η Ιωάννα Τούνη, από όπου και έβγαλε μερικές φωτογραφίες με την κοιλίτσα της.

Έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της κοτσίδα, η Ιωάννα Τούνη επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι με ένα μαύρο τζάκετ και ένα τοπ που καλύπτει τα απαραίτητα. Το τοπ που επέλεξε άφησε ακάλυπτη τη φουσκωμένη της κοιλιά, η οποία όπως έχει πει στους ακόλουθούς της πολλές φορές, μεγαλώνει με αρκετά γρήγορους ρυθμούς.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε στα αγγλικά τη φράση: «Αν αλλάξω, θα το κάνω για μένα».

Σε πρόσφατη δημοσίευσή της, η Ιωάννα Τούνη φάνηκε εκνευρισμένη με κάποια σχόλια που της στέλνουν, επειδή δείχνει ακάλυπτη την κοιλιά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα. Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ».

Η instagrammer διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ανυπομονεί εξίσου για τη γέννηση του γιου τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments