Lifestyle

Ο William μαθαίνει Ουαλικά όπως η Diana και η Kate φόρεσε κόκκινο παλτό μετά από 21 μέρες πένθους

Ο William μαθαίνει Ουαλικά όπως η Diana και η Kate φόρεσε κόκκινο παλτό μετά από 21 μέρες πένθους

Πηγή Φωτογραφίας: Cosmopolitan- House Beautiful

William και Kate έχουν πάρει πολύ σοβαρά τους νέους τους τίτλους και επισκέφτηκαν ήδη την Ουαλία.

Έχουν περάσει πια 20 μέρες από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο βασιλιάς Κάρολος έχει ήδη κινήσει διαδικασίες για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, από τους τίτλους των μελών της βασιλικής οικογένειας μέχρι τα νομίσματα και το έμβλημά του στα γραμματοκιβώτια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, για παράδειγμα, είναι πλέον πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας και ήδη πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσκεψη με τους νέους τους τίτλους στη χώρα την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

«Είπε ότι θέλει να μάθει Ουαλικά και μοιράστηκε μερικές Ουαλικές φράσεις», είπε ο Bunting για τον πρίγκιπα. Ανάμεσα στις λέξεις που χρησιμοποίησε ήταν το «paned» που σημαίνει «φλιτζάνι» και το «bara brith» που είναι ένα παραδοσιακό ουαλικό ψωμί για τσάι.

«Έχει πέσει με τα μούτρα στον νέο του ρόλο. Και μόνο το γεγονός ότι ήρθαν κατευθείαν εδώ τα λέει όλα», προσέθεσε.

Η πριγκίπισσα Diana που κατείχε τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας είχε απευθυνθεί στο λαό μιλώντας Ουαλικά το 1981.

Η πριγκίπισσα Kate φυσικά συνόδευσε τον σύζυγό της και, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, αποφάσισε να φορέσει ένα κατακόκκινο παλτό με χρυσά κουμπιά από L.K. Bennett (599 λίρες), το οποίο είναι γνωστό ως το παλτό «Spencer». Με αυτόν τον τρόπο, η Middleton τίμησε και την εκλιπούσα πεθερά της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments