Lifestyle

Ο πρίγκιπας Χάρι τρομοκρατούσε την Καμίλα: Ο τρόμος και ο φόβος που ένιωθε δίπλα του

Ο πρίγκιπας Χάρι τρομοκρατούσε την Καμίλα: Ο τρόμος και ο φόβος που ένιωθε δίπλα του

Πηγή Φωτογραφίας: Page Six- POPSUGAR- localtoday.news

Ο Χάρι ποτέ δεν συγχώρησε την Καμίλα για τον πόνο που προκάλεσε στη μητέρα του.

Ένα νέο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Χάρι κακομεταχειριζόταν τη νέα βασιλική σύζυγο Καμίλα.

Στο βιβλίο της “Camilla” η Angela Levin ισχυρίζεται ότι το “The Crown”, ήταν πολύ σκληρό στον τρόπο που παρουσίαζε την Καμίλα, ενώ “ο πρίγκιπας Χάρι είχε πει πολύ άσχημα πράγματα για εκείνη”.

Η τεταμένη σχέση του Δούκα του Σάσεξ με τη μητριά του έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν

Ο συγγραφέας Tom Bower ισχυρίστηκε στο βιβλίο του “Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors” ότι ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο λόγω “ρατσιστικών” σχολίων που φέρεται να έκανε η Καμίλα για τον τότε αγέννητο γιο τους Άρτσι.

“Σύμφωνα με τον Χάρι, κάποιος υπονόησε κάτι άσχημο για το πώς θα ‘μοιαζε το μελλοντικό παιδί του”.

Αυτό το άτομο φέρεται να ήταν η Καμίλα η οποία είχε πει: “Δεν θα ήταν αστείο αν το παιδί σας είχε τζίντζερ άφρο μαλλιά;” αναφέρει ο συγγραφέας.

Η Καμίλα ανέκαθεν ήταν ένα διχαστικό θέμα συζήτησης, καθώς υπήρξε το τρίτο πρόσωπο όσο ο Κάρολος ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ όταν εκείνη αυτή πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997, άδραξε την ευκαιρία για να γίνει λίγα χρόνια αργότερα η επίσημη σύζυγος του πρωτότοκου γιου της Ελισάβετ.

Σταδιακά, η Καμίλα κέρδισε τη συμπάθεια όλων των μελών της βασιλικής οικογένειας, εκτός από τον Χάρι.

Ο Χάρι ποτέ δεν συγχώρησε την Καμίλα για τον πόνο που προκάλεσε στη μητέρα του

Η Νταϊάνα είπε κάποτε: “Ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο, οπότε ήταν λίγο στριμωγμένα”.

Ο ίδιος έχει κληρονομήσει πολλά στοιχεία από τον ατίθασο και ασυμβίβαστο χαρακτήρα της Νταϊάνα, γιαυτό και δεν αποτελεί έκπληξη η αποκάλυψη της βασιλικής βιογράφου Angela Levin στο βιβλίο της για τη σχέση τους.

Στο συγκεκριμένο βιβλίο, η συγγραφέας ισχυρίζεται ότι, ενώ η σχέση ανάμεσα σε Καμίλα και Χάρι ήταν καλή σε γενικές γραμμές, η ίδια ένιωθε πάντα το “περίεργο” βλέμμα του Χάρι πάνω της.

Η δούκισσα πάντα ένιωθε κάπως επιφυλακτική με τον Χάρι και τον έβλεπε με την άκρη του ματιού της να την κοιτάζει με έναν απόμακρο και ψυχρό τρόπο. Το έβρισκε ενοχλητικό. Κατά τα λοιπά, τα πήγαιναν καλά”, είπε πηγή, την οποία δεν κατονομάζει η συγγραφέας στο βιβλίο της.

Από την άλλη, η Καμίλα φέρεται να ήταν πάντα υποστηρικτική απέναντι στον Χάρι, χωρίς, όμως, να επιδιώκει να γίνει μία δεύτερη μαμά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments