Πολιτική

Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ – Ότι κάναμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε

Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ –  Ότι κάναμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Αυτή τη φορά η νέα επίθεση ήρθε κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε τελετή βράβευσης, όπου επανέλαβε τους αδιανόητους και προκλητικούς ισχυρισμούς του ότι τα ελληνικά πλοία βουλιάζουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο

Παραμονές της άτυπης Συνόδου Κορυφής της Πράγας, ο Τούρκος πρόεδρος συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο των προκλήσεων που έχει αναπτύξει με τον Έλληνα πρωθυπουργό να βρίσκεται στο επίκεντρο της ρητορικής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αυτή τη φορά η νέα επίθεση ήρθε κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε τελετή βράβευσης, όπου επανέλαβε τους αδιανόητους και προκλητικούς ισχυρισμούς του ότι τα ελληνικά πλοία βουλιάζουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο και έδειξε την ενόχλησή του για τη σχέση της Αθήνας με την Ουάσινγκτον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερντογάν όπως τις ανέφερε η Hurriyet:

«Σχεδόν κάθε μέρα, ξυπνάμε σε μια νέα κρίση ως ανθρωπότητα. Ο πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ των δύο γειτόνων μας, πριν προλάβουμε να ξεπεράσουμε τις επιπτώσεις της επιδημίας. Ο 21ος αιώνας μετατρέπεται κυριολεκτικά στην εποχή της κατάθλιψης. Παρακολουθούμε πώς τα ελληνικά πλοία θάβουν αυτούς τους αθώους στο Αιγαίο. Ακούγεται ο κόσμος; Οχι. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ. Ό,τι κάναμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Γίνεται όλο και πιο σαφές μέρα με τη μέρα ότι οι υλιστικές σκέψεις οδηγούν στην καταστροφή, που δεν είναι λύση. Βλέπουμε ότι ο θεσμός της οικογένειας, που είναι το δομικό στοιχείο της κοινωνίας, δέχεται μεγάλη επίθεση. Προσπαθούν να απειλήσουν τη δομή της οικογένειάς μας. Είναι ισχυρές οικογένειες που κάνουν ένα έθνος, έθνος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments