Διεθνή

Έλον Μασκ: Δεκτή από το Τwitter η αρχική πρόταση του για την εξαγορά

Έλον Μασκ: Δεκτή από το Τwitter η αρχική πρόταση του για την εξαγορά

Πηγή Φωτογραφίας: cnn

Η συμφωνία θα προχωρήσει εάν το δικαστήριο του Ντέλαγουερ που εκδικάζει τη μήνυση του Twitter εναντίον του Μασκ σταματήσει αμέσως τη δίκη

Το Twitter αποδέχθηκε την πρόταση του Έλον Μασκ να αγοράσει την εταιρεία για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, την αρχική συμφωνία, η οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων εβδομάδων.

Μετά την ανακοίνωση της αποδοχής της πρότασης Μασκ από το Twitter, η μετοχή της πλατφόρμας εκτινάχθηκε κατά 22%, αφού επανήλθε η διαπραγμάτευση της μετοχής, που διακόπηκε νωρίτερα.

Η συμφωνία θα προχωρήσει εάν το δικαστήριο του Ντέλαγουερ που εκδικάζει τη μήνυση του Twitter εναντίον του Μασκ σταματήσει αμέσως τη δίκη. Ο Μασκ άλλαξε πορεία επειδή αυτός και η νομική του ομάδα πίστευαν ότι θα χάσουν.

Το δημοσίευμα της WSJ προσθέτει πως οι δικηγόροι των δύο πλευρών εξετάζουν τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να κλείσει αίσια το deal της εξαγοράς.

Υπενθυμίζεται πως ο Μασκ είχε υπαναχωρήσει από τη συμφωνία για την εξαγορά της Twitter, με τις δύο πλευρές να αναμένονται -μέχρι σήμερα- να οδηγηθούν σε δίκη για την υπόθεση που είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 17 Οκτωβρίου.

Τον Απρίλιο του 2022, Μασκ και Twitter είχαν συμφωνήσει στην εξαγορά της εταιρείας έναντι 44 δισ. δολαρίων, αλλά στη συνέχεια ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου είχε ανακοινώσει ότι δεν προχωρά στη συμφωνία επειδή η Twitter παραπλάνησε τον ίδιο και τις ρυθμιστικές αρχές σχετικά με τον πραγματικό αριθμό λογαριασμών spam ή bot στην πλατφόρμα microblogging.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments