Διεθνή

ΗΠΑ: Κατά συρροή δολοφόνος σε “αποστολή” τρομοκρατεί την Καλιφόρνια

ΗΠΑ: Κατά συρροή δολοφόνος σε “αποστολή” τρομοκρατεί την Καλιφόρνια

Πηγή Φωτογραφίας: twitter/screenshot

Η αστυνομία στη Στόκτον, δημοσιοποίησε βίντεο από κάμερα ασφαλείας - Ο ύποπτος αναζητείται για 6 δολοφονίες και μία απόπειρα

Τον τρόμο έχει σκορπίσει η δράση ενός κατά συρροή δολοφόνου, η δράση του οποίου έχει θέσει σε συναγερμό τις αρχές της Καλιφόρνια.

Η αστυνομία στη Στόκτον, στην Καλιφόρνια, δημοσιοποίησε την Τρίτη βίντεο από κάμερα ασφαλείας που απεικονίζει ένα «πρόσωπο ενδιαφέροντος» που θέλει να ανακρίνει για σειρά έξι ανθρωποκτονιών, εκτιμώντας πως ο δράστης πιθανόν είναι δολοφόνος κατά συρροή και βρίσκεται σε «αποστολή».

Οι υποθέσεις αυτές, συνδέθηκαν από ιατροδικαστικές έρευνες που έκαναν βαλλιστική εξέταση, εξήγησε ο επικεφαλής της αστυνομίας στη Στόκτον, ο Στάνλι Μακφάντεν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Οι δολοφονίες, με τη χρήση πυροβόλου όπλου, διαπράχθηκαν από τη 10η Απριλίου ως την 27η Σεπτεμβρίου. Έξι θύματα υπέκυψαν. Το έβδομο, μία γυναίκα, επέζησε.

«Δεν ξέρουμε ποιο είναι το κίνητρο» του δράστη, δήλωσε ο κ. Μακφάντεν, προσθέτοντας ωστόσο πως ο δολοφόνος μοιάζει να «βρίσκεται σε αποστολή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments