Lifestyle

Μαύρο Ρόδο – spoiler: Οι δύο αντίπαλοι, Θέμης και Βίκος, τι κοινό είχαν στο παρελθόν;

Μαύρο Ρόδο – spoiler: Οι δύο αντίπαλοι, Θέμης και Βίκος, τι κοινό είχαν στο παρελθόν;

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Η δραματική σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» έρχεται από την Κυριακή 9 έως και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, στις 22:30, με νέα συγκλονιστικά επεισόδια. Η Ελισάβετ πολιορκείται από τον Πέτρο, ενώ καλά κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και φέρνουν τους ήρωες σε σύγκρουση. Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ MEGA (@mavrorodo_megatv)

Τι θα δούμε από την Κυριακή 9 έως και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στην σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» στις 22:30;

O Πέτρος επιχειρεί να μιλήσει για πρώτη φορά με την Ελισάβετ. Ο Λευτέρης προσπαθεί να την πείσει να βγάλει για λίγο τα ράσα. Ο Θέμης ψάχνει την Αγγελική, που λείπει πάλι απ’ το σπίτι. Η Αλεξία θα έχει μια συνάντηση με την Ελισάβετ, που θα της κάνει μεγάλη εντύπωση. Ο Σαράντος πηγαίνει στο μοναστήρι για να πετύχει μια συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό. Η Αγγελική καλεί τον Θέμη στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται.

Ο Πέτρος ζητά από την Αλεξία να μιλήσει στην Ελισάβετ για να την ηρεμήσει. Όλοι συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Ευτυχίας για τα γενέθλια της Αλεξίας. Ο Καστρινός προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με την Αγγελική, αλλά ο Βίκος συνεχίζει να του βάζει εμπόδια. Η Ηγουμένη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία της Ελισάβετ. Όλο το χωριό εντυπωσιάζεται με την έκπληξη που έχει σχεδιάσει ο Θέμης για την κόρη του, όχι όμως και η Αλεξία. Η Πολυξένη συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της και συμβουλεύει την Όλγα να πάψει να τον διεκδικεί. Αντιδρώντας στην επιμονή του πατέρα του να τον εμπλέξει στο νέο του μαγαζί, ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει τη μελέτη για το μοναστήρι. Η Αυξεντία κρύβει ένα τρομερό μυστικό για τη νύχτα που η Ελισάβετ έφτασε στο μοναστήρι το οποίο συνεχίζει να τη στοιχειώνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments