Trash

Love Island: Με δάκρυα στα μάτια έγινε η πρώτη αποχώρηση

Love Island: Με δάκρυα στα μάτια έγινε η πρώτη αποχώρηση

Πηγή Φωτογραφίας: Skai.gr

Love Island: Ποια ζευγάρια άλλαξαν και γιατί;

Το πρώτο recoupling αλλά και ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από το Love Island είδαμε το βράδυ της Παρασκευής (7/10) σε ένα επεισόδιο που είχε μεγάλο ξεκατίνιασμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Love Island GR (@loveislandgreece)

Το μεγάλο μπαμ ήρθε για το ζευγάρι που έδειχνε παθιασμένο και ερωτευμένο στις λίγες ημέρες γνωριμίας τους στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Η Ιωάννα Τζανή και ο Γιώργος Κόρκας έδειξαν να έρχονται πολύ κοντά με τους δυο διαγωνιζόμενους όχι μόνο να κοιμούνται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, αλλά να κερδίζουν και το παιχνίδι των ζευγαριών για το πόσο καλά ξέρει ο ένας τον άλλον μέσα σε 5 μέρες.

Σήμερα το πρωί ξυπνάω και ήταν ο Γιώργος με την Ιωάννα… ένα σώμα! Γυρνάω και λέω, γιατί είμαι εδώ μέσα και δεν είμαι στη σουίτα να το κάνω αυτό με τη Μαρία λίγο πιο άνετα. Γιατί και η Μαρία ντρέπεται με τους άλλους γύρω και θα νιώσει και αυτή λίγο πιο άνετα» τόνισε ο Αργύρης στην κάμερα του Love Island.

«Για την Ιωάννα με τον Κόρκα δεν χρειάζεται να σχολιάσει κανείς ότι είναι ένα σώμα κάθε πρωί ή κάθε βράδυ. Είναι ένα σώμα, ούτως ή άλλως, από τη στιγμή που θα ξαπλώσουν στο κρεβάτι και δεν παίρνει αυτό συζήτηση» υπογράμμισε και ο Βασίλης με τη σειρά του.

«Το δεύτερο βράδυ με τον Γιώργο ήταν πάρα πολύ ωραίο. Ήμασταν όλο το βράδυ αγκαλίτσα. Νιώθω πάρα πολύ ωραία μαζί του και ξεκουράζομαι πιο καλά τώρα που κοιμάμαι με τον Γιώργο» παραδέχθηκε και η ενδιαφερόμενη Ιωάννα στην κάμερα του Love Island.

Η πρώτη ανατροπή ήρθε από την Αναστασία η οποία επέλεξε τον Βασίλη και τον… χώρισε από την Κλαούντια. Μάλιστα ο παίκτης έμεινε άφωνος από την επιλογή της Αναστασίας.Η δεύτερη όμως και πιο μεγάλη ανατροπή ήταν όταν ήρθε η σειρά της Κλαούντια να κάνει την επιλογή της… κλέβοντας από την αγκαλιά της Ιωάννας τον Κόρκα, κάτι που εξόργισε τη νέα παίκτρια του Love Island η οποία και ξέσπασε  σε κλάματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments