Focus

Η τέλεια κι επικίνδυνη ομορφιά της Bella Hadid

Η τέλεια κι επικίνδυνη ομορφιά της Bella Hadid

Πηγή Φωτογραφίας: Vogue

Το supermodel που κατάφερε να αιχμαλωτίσει τη φαντασία του αντρικού κοινού μέσα σε ελάχιστα χρόνια κλείνει 26 χρόνια μίας φαντασμαγορικής ζωής.

Στα 00s, στο σπίτι της οικογένειας Hadid στο Λος Άντζελες, μεγάλωναν δύο κορίτσια που λίγα χρόνια αργότερα θα βρίσκονταν στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών της Γης λανσάροντας νέες καμπάνιες για τα πιο ακριβά brands του πλανήτη. Η μεγαλύτερη από τις δύο αδερφές σήμερα θεωρείται το απόλυτο γυναικείο πρότυπο, αφού συνδυάζει ένα αψεγάδιαστο κοριτσίστικο πρόσωπο με σώμα supermodel. Η Gigi Hadid είναι ένας άγγελος που κατέβηκε στην Γη. Κάτι που δύσκολα μπορεί να πει κανείς και για τη μικρότερη αδερφή της. Μάλλον το ακριβώς αντίθετο. H Bella Hadid, που σήμερα κλείνει 26 χρόνια μίας φαντασμαγορικής ζωής, έχει καταφέρει σε ελάχιστα χρόνια να αιχμαλωτίσει τη φαντασία του αντρικού κοινού.

View this post on Instagram

A post shared by ℌ (@bella______hadid_)

Ήταν μόλις 20 χρονών όταν ψηφίστηκε κορυφαίο μοντέλο στον κόσμο. Σήμερα τα media παρακολουθούν την κάθε της κίνηση ενώ οι οίκοι μόδας δίνουν γη και ύδωρ για μερικές δικές της φωτογραφίες.

Σε αντίθεση, όμως, με τη μεγάλη της αδερφή και παρ’ ότι μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά, η Bella δείχνει να κινείται σε πιο πολύ διαφορετικά μονοπάτια. Μπορεί να μην είναι η αγαπημένη των γυναικών, στα αντρικά μάτια, όμως, ασκεί μία ακαταμάχητη έλξη. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην τέλεια κι επικίνδυνη ομορφιά της Bella Hadid.

Αφού όλα τα μοντέλα που συμμετείχαν στο σόου του Coperni περπάτησαν στην πασαρέλα, ανέβηκε σε αυτήν η Bella Hadid. Ήταν τόπλες, κάλυπτε με τα χέρια το γυμνό της στήθος και φορούσε μόνο ένα μικροσκοπικό μπεζ εσώρουχο και γόβες.

View this post on Instagram

A post shared by ℌ (@bella______hadid_)

Στάθηκε όρθια στο κέντρο και οι σχεδιαστές του ισπανικού οίκου Sebastien Meyer και Arnaud Vaillant ξεκίνησαν να ψεκάζουν το σώμα της με ένα ειδικό λευκό σπρέι.

View this post on Instagram

A post shared by ℌ (@bella______hadid_)

Δέκα λεπτά αργότερα, το σπρέι είχε μεταμορφωθεί σε ένα λευκό, εφαρμοστό midi φόρεμα με βαθύ σκίσιμο στα πόδια, με το οποίο το supermodel περπάτησε στην πασαρέλα για να κλείσει το ντεφιλέ καταχειροκροτούμενη.

«Σας αγαπώ. Χωρίς πρόβα, χωρίς τίποτα, μόνο πάθος», έγραψε η Bella Hadid στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι η συγκεκριμένη κορυφαία στιγμή στη σύγχρονη ιστορία της μόδας συνέβη χωρίς ούτε μία πρόβα.

View this post on Instagram

A post shared by ℌ (@bella______hadid_)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Cut, οι Meyer και Vaillant συνεργάστηκαν για έξι μήνες με τον Manel Torres, τον δημιουργό της εταιρείας Fabrican Ltd., που στοχεύει σε μία πιο φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή ένδυσης.

Το Fabrican φτιάχτηκε το 2003 και είναι ένα ειδικό υγρό το οποίο αποτελείται από βαμβακερές και συνθετικές ίνες που δημιουργούν ένα πολυμερές διάλυμα. Όταν το διάλυμα αυτό έρθει σε επαφή με το δέρμα, εξατμίζεται και μετατρέπεται σε ύφασμα. Αφού μετατραπεί σε ύφασμα μπορεί στη συνέχεια να ανακυκλωθεί.Αυτή ήταν μία ιστορική στιγμή για τον οίκο Coperni, μία ιστορική στιγμή για την Bella Hadid, μία ιστορική στιγμή για τον κόσμο της μόδας και φυσικά, για το μέλλον της πράσινης μόδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments