Lifestyle

Βέρα Μακρομαρίδου: Μετά τον Σασμό δέχτηκα μηνύματα από γυναίκες που είναι σε κακοποιητικές σχέσεις

Βέρα Μακρομαρίδου: Μετά τον Σασμό δέχτηκα μηνύματα από γυναίκες που είναι σε κακοποιητικές σχέσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram -ant1tv's

Βέρα Μακρομαρίδου: «Εδώ και 14 χρόνια περίπου, δουλεύω σε παιδικά πάρτι και ντύνομαι διάφορα. Κλόουν, Frozen και άλλα»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βέρα Μακρομαρίδου στο «The 2night Show».Η τηλεοπτική «Άσπα» του Σασμού μίλησε μεταξύ άλλων για την γνωριμία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου.

View this post on Instagram

A post shared by Βέρα Μακρομαρίδου (@vera_makromaridou)

«Ο “περιπτεράς” της ζωής μου είναι ο Αλέξανδρος. Δουλεύαμε μαζί στο θέατρο, δεν συμπαθιόμασταν καθόλου. Τον θεωρούσα αρκετά αδύνατο και δεν μου άρεσε στην αρχή, αλλά μετά ήρθε η καραντίνα και πήγα προς το περίπτερο. Είχαμε μια κοινή συνομιλία με όλο τον θίασο και ο Αλέξανδρος γκρίνιαζε πολύ που δούλευε στο περίπτερο. Του πήγα μια μέρα από αλληλεγγύη ένα τοστάκι, άλλη μια μέρα έκανα το ίδιο και κάπως έτσι ξεκίνησε. Είμαστε μαζί 2.5 χρόνια», δήλωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα πρότζεκτ που έχει αναλάβει, πέρα από την υποκριτική. «Εδώ και 14 χρόνια περίπου, δουλεύω σε παιδικά πάρτι και ντύνομαι διάφορα. Κλόουν, Frozen και άλλα. Αυτό μας κάνει να είμαστε σε μια εγρήγορση.Έχω δημιουργήσει το Verafestaparty και προσπαθώ να γίνω διευθύντρια του εαυτού μου. Εάν δεν μπορώ να πηγαίνω εγώ στα πάρτι, πηγαίνει άλλος συνάδελφος», είπε.

Αναφορικά με τα σχόλια που έχει ακούσει για την εικόνα της, αλλά και τα περιττά κιλά που αποτελούν «άγχος» για την δουλειά της.

«Είχα και ακόμα έχω άγχος με τα παραπάνω κιλά. Μου τη δίνει ότι σχολιάζεται τόσο εύκολα το σώμα μιας γυναίκας και στον δρόμο σχολιάζουν συνεχώς “πάχυνες”. Ειδικά τώρα με τον Σασμό, ακούω συνέχεια ότι από κοντά φαίνομαι πιο αδύνατη. Δεν μου έχει πει κανείς ότι έχω ωραία μαλλιά. Δεν θέλω τα κιλά μου να μου στερήσουν κάποια δουλειά», τονίζει.

Όσο για την απώλεια των γονιών της, ανέφερε: «Δεν το ήξεραν ότι έφυγε η μητέρα μου, παρά μόνο άτομα από τη δουλειά μου. Οπότε το επικοινώνησα στο Instagram, γιατί μπορεί να με πλησίαζαν άνθρωποι που είχα καιρό να μιλήσω και να με ρωτήσουν πώς είναι και ήθελα να γνωρίζουν ότι συνέβη αυτό, γιατί η μητέρα μου πάλευε χρόνια με τον καρκίνο».

Η ηθοποιός αργότερα εξήγησε πώς κέρδισε τον ρόλο στον «Σασμό». «Είμαι στο προαύλιο του νοσοκομείου που νοσηλευόταν η μητέρα μου και μου είπε η Μιράντα ότι πρέπει να πάω σε ένα ραντεβού με τον παραγωγό. Είχα κάνει ήδη το κάστινγκ με τον Δημήτρη Γεωργαλά και ήταν πολύ βοηθητικός. Πριν από εμένα είχε πάει μια πολύ γνωστή ηθοποιός και φοβόμουν ότι εκείνη θα έπαιρνε τον ρόλο», αναφέρει.

Τέλος αναφέρθηκε στην κακοποίηση που έχει βιώσει ο χαρακτήρας της στη σειρά και αποκάλυψε τα μηνύματα που έχει δεχτεί η ίδια. «Την περσινή χρονιά είχα λάβει πολλά μηνύματα από γυναίκες που μου είπαν ότι ζούσαν σε μια κακοποιητική σχέση και έφυγαν από το σπίτι. Όμως, έλαβα και άλλα, πιο τρομακτικά, που μου έλεγαν “κάτσε στα αυγά σου”, “δεν είσαι και εσύ καμία αγία”. Δυστυχώς, είναι ριζομένη η πατριαρχία. Τουλάχιστον τώρα έχουν αρχίσει και λέγονται. Μέχρι σήμερα γίνονταν πίσω από κλειστές πόρτες», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments