Lifestyle

Κατερίνα Στεφανίδη: «Έφτασα σε σημείο βουλιμίας να περπατάω με πατερίτσες»

Κατερίνα Στεφανίδη: «Έφτασα σε σημείο βουλιμίας να περπατάω με πατερίτσες»

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Κατερίνα Στεφανίδη: «Σε μικρή ηλικία πήρα κάποια κιλά μετά περισσότερα κι έφτασα σε σημείο βουλιμίας. Αυτό ήταν από τα πιο δύσκολα κομμάτια κι ειδικά σε ηλικία 16-17 χρονών. Εκεί κάπου σταμάτησα για κάποιο διάστημα»

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ και παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη βρέθηκε χθες Δευτέρα (10/10) καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show», όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει στο αν έχει τύχει να φτάσει ποτέ τον εαυτό της στα όριά του.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Stefanidi (@stefanidi_katerina)

Η Κατερίνα Στεφανίδη, αναφέρθηκε στις τεράστιες δυσκολίες, αλλά και στη μοναξιά που έχει βιώσει στην καριέρα της, με την ίδια να παραδέχεται πως έχει φτάσει «σε σημείο βουλιμίας».

«Και στην αποτυχία και στην επιτυχία λίγο μόνοι μας είμαστε. Μόνος αισθάνεσαι. Μπορεί να σε καλούν, να έχεις τις κάμερες, αλλά ο πρωταθλητισμός σε ατομικό αγώνισμα έχει μεγάλη μοναξιά. Πλέον έχουν σταματήσει να έρχονται και στις επιτυχίες. Οι πολιτικοί πλέον έχουν σταματήσει να έρχονται να μας συγχαρούν, ίσως είναι και θετικό», είπε αρχικά.

View this post on Instagram

A post shared by (@geofflowe)

«Σε μικρή ηλικία πήρα κάποια κιλά μετά περισσότερα κι έφτασα σε σημείο βουλιμίας. Αυτό ήταν από τα πιο δύσκολα κομμάτια κι ειδικά σε ηλικία 16-17 χρονών. Εκεί κάπου σταμάτησα για κάποιο διάστημα. Και το φθινόπωρο του 2019 υπήρξε ένας τραυματισμός που ακόμα με ενοχλούσε στο Τόκυο πέρυσι το καλοκαίρι. Είπα ίσως ότι δεν θα αγωνιστώ ξανά ποτέ. Κάποια στιγμή που ήμουν με πατερίτσες και δεν ήξερα αν θα μπορέσω να περπατήσω και να τρέξω ξανά. Πονούσα ακόμα και να περπατήσω», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη στο πλατό του «The 2night Show».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments