Πολιτική

Μητσοτάκης στην Έδεσσα: Είμαστε εδώ για να λύσουμε και άλλες εκκρεμότητες για τους αγρότες

Μητσοτάκης στην Έδεσσα: Είμαστε εδώ για να λύσουμε και άλλες εκκρεμότητες για τους αγρότες

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Έδεσσα

Την Πέλλα και την Έδεσσα επισκέπτεται από το πρωί της Τρίτης (11/10) ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε το πρωί από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και την προϊσταμένη της τοπικής εφορίας αρχαιοτήτων Ελισάβετ Τσιγαρίδα στο Μουσείο της Πέλλας.

Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της κεντρικής πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά και τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρο Καλαφάτη, τους τοπικούς βουλευτές και στελέχη της ΝΔ κάθισε για καφέ στον πεζόδρομο της Πέλλας και συζήτησε με νέους και κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα και τις προοπτικές της περιοχής.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι “μέσα στους επόμενους έξι έως εννέα μήνες” θα συμβασιοποιηθεί και το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, υπενθυμίζοντας ότι ήταν μεταξύ των αρχικών εξαγγελιών και δεσμεύσεων του. “Υπήρξαν αρκετά προβλήματα, αλλά μπήκε το νερό στο αυλάκι, τα δύο βασικά έργα για την περιοχή είναι ο δρόμος και το φράγμα” είπε ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης: Η Πέλλα στον πρωτογενή τομέα είναι πρωταγωνιστής

“Η Πέλλα στον πρωτογενή τομέα είναι πρωταγωνιστής, αλλά κοιτάμε και το σήμερα και το μέλλον” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Τέλος, με αφορμή παρατηρήσεις του κ. Μαρινάκη για τα νέα στελέχη του κόμματος που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία  ως ένα “μαζικό λαϊκό κόμμα” έχει τη δυνατότητα να αντλεί δυνάμεις από νέα στελέχη, ενώ ο ίδιος ως πρόεδρος του κόμματος δίνει αυτή τη δυνατότητα σε νέους να ανελιχθούν στο εσωκομματικό πεδίο και να υποστηρίξουν στην κοινωνία τις ιδέες και τις αξίες του κόμματος. “Το κόμμα είναι αξιοκρατικό” είπε ο κ. Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε επίσης μονάδα τυποποίησης και εξαγωγής φρούτων στην περιοχή της Πέλλας.

Ο πρωθυπουργός είχε συνομιλία με αγρότες στους οποίους είπε ότι «ασχολούμαστε με τα προβλήματα του αγροτικού τομέα και εδώ είμαστε για να λύσουμε και άλλες εκκρεμότητες» συμπληρώνοντας ότι «αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments