Trash

GNTM 5: Η πρώτη λουλουδένια δοκιμασία έφερε και την πρώτη αποχώρηση

GNTM 5: Η πρώτη λουλουδένια δοκιμασία έφερε και την πρώτη αποχώρηση

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv

GNTM 5: Το «ατύχημα» της Αλεξίας, ο νέος coach των κοριτσιών και η νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας

21 κορίτσια έτοιμα να κερδίσουν τον τίτλο μπήκαν στο σπίτι του Gntm. Πριν καλά καλά απολαύσουν την θέα του σπιτιού έπρεπε να πάνε για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης.

H Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας υποδέχθηκαν τα μοντέλα στην ταράτσα ενός κτηρίου στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί είδαν τη Μαίρη Βιτινάρος να φορά ένα αέρινο φόρεμα κάνοντας κούνια με λουλούδια  με θέα το κενό.

Στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης οι παίκτριες θα έπρεπε να κάνουν κούνια σε μια ταράτσα, με στόχο να διαφημίσουν ένα άρωμα γνωστού διάσημου γαλλικού οίκου.

View this post on Instagram

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Εκτός από την model instructor, Μαίρη Βιτινάρος, ένα ακόμα πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του στο GΝΤΜ. O Χρήστος Μπίρμπας συστήθηκε στα κορίτσια ως ο νέος τους coach, που θα τις βοηθήσει με τις δοκιμασίες αλλά και σε θέματα σπιτιού.

Πάντως το πρώτο σετ φωτογράφισης ήταν απαιτητικό καθώς αρκετές κοπέλες έδειξαν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω της υψοφοβίας τους και δεν μπόρεσαν να αποδώσουν στο βαθμό που θα ήθελαν ιδανικά.

Η Αλεξία παρά το φόβο της, αποφάσισε να δώσει το καλύτερο δυνατό για να έχει την καλύτερη λήψη. Μόνο που η απόφασή της να αφεθεί, οδήγησε σε ένα «ατύχημα» καθώς εμφανίστηκε το στήθος της. Οι κριτές διέκοψαν για λίγο τη φωτογράφιση και χαμογέλασαν, αλλά η Αλεξία συνέχισε ακάθεκτη. Ο Τάσος Σοφωνίου αναφώνησε: «Έχουμε boom reveal».

Μετά την φωτογράφιση η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας έκριναν το αποτέλεσμα με την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας να την κερδίζει η Αλεξία.

Τα δυο κορίτσια που δεν ικανοποίησαν τους κριτές ήταν στην πρώτη δοκιμασία του GNTM5 ήταν η Μύρια και η Κατερίνα.

Η πρώτη παίκτρια, που είδε την πόρτα της εξόδου από το διαγωνισμό μοντέλων, ήταν η Κατερίνα, η οποία δήλωσε πως θα επιστρέψει πίσω στα δύο της παιδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments