Ελλάδα

Η προγραμματισμένη συναυλία του ΟΠΑ με το συγκρότημα Gadjo Dilo, αλλάζει μέρα λόγω βροχής

Η προγραμματισμένη συναυλία του ΟΠΑ με το συγκρότημα Gadjo Dilo, αλλάζει μέρα λόγω βροχής

Πηγή Φωτογραφίας: Athens Photo News

Η συναυλία θα γίνει Σάββατο 15.10.22, ώρα 20:00 Αττικό Άλσος, Θέατρο "Κατίνα Παξινού"

Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 14.10.22 φιλανθρωπική συναυλία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την ενίσχυση του Σωματείου ατόμων με αναπηρία “ΕΡΜΗΣ” με το συγκρότημα Gadjo Dilo, λόγω αυξημένης πιθανότητας βροχής, θα πραγματοποιηθεί:

Σάββατο 15.10.22, ώρα 20:00 Αττικό Άλσος, Θέατρο “Κατίνα Παξινού”

Η συναυλία είναι ήδη Sold Out!

Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σας περιμένουμε!

Η πρώτη συναυλία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) για κοινωνικό σκοπό είναι πλέον γεγονός! Έχουμε όλοι την ευκαιρία να στηρίξουμε έμπρακτα το φιλανθρωπικό σωματείο ατόμων με αναπηρίες ΕΡΜΗΣ και ταυτόχρονα να ψυχαγωγηθούμε.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια της συναυλίας θα διατεθούν από το ΟΠΑ για την αγορά Σχολικού Μεταφοράς ΑμεΑ του φιλανθρωπικού σωματείου ΕΡΜΗΣ.

Οι Gadjo Dilo παντρεύουν την jazz παράδοση, εμπνευσμένοι από τον θρυλικό κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του ’50 και ’60, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό μουσικό στυλ, το “Manouche De Grec”. Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz, το συγκρότημα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με έντονο το “Ελληνικό” στοιχείο αλλά και με αναφορές στα αμερικανικά jazzstandards και τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments