Lifestyle

TikTokers χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για να δουν πώς θα ήταν οι Kardashians χωρίς πλαστικές

TikTokers χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για να δουν πώς θα ήταν οι Kardashians χωρίς πλαστικές

Πηγή Φωτογραφίας: meaww.com

Οι Streamers Vandahood Live χρησιμοποίησαν «τρία διαφορετικά λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης και δύο διαφορετικά λογισμικά γραφικών» για να δημιουργήσουν ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει τις Kardashians χωρίς μακιγιάζ και πλαστικές.

Η αυστραλιανή εκπομπή Vandahood Live δημιούργησε ένα  βίντεο στο TikTok που προβλέπει πώς θα ήταν η οικογένεια Kardashians – Jenner χωρίς μακιγιάζ ή χειρουργικές επεμβάσεις. Η οικογένεια είναι φαν του μακιγιάζ και των χειρουργικών επεμβάσεων. Εν τω μεταξύ, το βίντεο έχει γίνει viral στο TikTok. Η  streamer χρησιμοποίησε τα κλιπ από το τελικό επεισόδιο του “Keeping Up with the Kardashians”. Μερικές από τις προφανείς αλλαγές στο βίντεο περιελάμβαναν ότι η Kylie θα είχε πιο λεπτές γραμμές χειλιών και η Khloe μπορεί να είχε μια άλλη μύτη με χοντρές άκρες, όπως γράφει η DailyMail.

Χρησιμοποιήσαμε τρία διαφορετικά λογισμικά AI και δύο διαφορετικά τυπικά λογισμικά γραφικών και μια ολόκληρη εβδομάδα για να το πετύχουμε. Έπρεπε να ακολουθήσουμε διαφορετική προσέγγιση για κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς το καθένα υπέστη διαφορετικές αλλαγές με τα χρόνια”, είπε ο Keith από το Vandahood Live. Εν τω μεταξύ, η ομάδα χρησιμοποίησε προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης όπως Deep Face Lab, FaceApp και EbSynth.

Η Kylie αποκάλυψε ότι έχει χρησιμοποιήσει fillers για τα χείλη και η Khloe δήλωσε πρόσφατα ότι είχε κάνει επέμβαση στη μύτη. Η Kylie έχει επίσης αποκαλύψει σε μια από τις συνεντεύξεις του στο περιοδικό Complex ότι τα λεπτά χείλη ήταν ανασφάλεια για εκείνη. Σε ένα επεισόδιο του KUWTK το 2015, τελικά κατάφερε να κάνει ενέσεις  όταν ήταν 16 ετών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments