Πολιτική

Ηλιόπουλος: Η επιστολή από τον επικεφαλής της ΡΑΕ δείχνει αυξήσεις 57% στο ρεύμα

Ηλιόπουλος: Η επιστολή από τον επικεφαλής της ΡΑΕ δείχνει αυξήσεις 57% στο ρεύμα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Κεντρικό ζήτημα για εμάς είναι και θα παραμείνει το ζήτημα της ακρίβειας σημείωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος

«Κεντρικό ζήτημα για εμάς είναι και θα παραμείνει το ζήτημα της ακρίβειας. Η Eurostat δείχνει ότι είμαστε πρωταθλητές στην ακρίβεια στο ρεύμα, και ο Οργανισμός Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών δείχνει ότι είμαστε στην αρνητική τριάδα στην κατανάλωση του εισοδήματος των νοικοκυριών για το ρεύμα. Σήμερα μάλιστα έχουμε μια επιστολή από τον πρόεδρο της ΡΑΕ η οποία δείχνει ότι μέσα στο Σεπτέμβρη το ρεύμα είναι 57% πιο ακριβό! Δεν έχει ξανασυμβεί να έχουμε δήθεν μηχανισμό ελάφρυνσης που να στηρίζει την αισχροκέρδεια. Όλα τα στοιχεία γκρεμίζουν το κυβερνητικό αφήγημα ότι όλα πάνε καλά».

Τα ανωτέρω ανέφερε στα «Παραπολιτικά FM» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος. Ο Ν. Ηλιόπουλος επισήμανε επιπλέον: «Η κοινωνία πρέπει να απαλλαγεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η χώρα πρέπει και μπορεί να έχει κυβέρνηση από τις πρώτες εκλογές με την απλή αναλογική. Και γι’ αυτό μιλάμε προγραμματικά. Πάνω στην πρότασή μας θα συνομιλήσουμε με όποιον δέχεται να κάτσει στο τραπέζι με βάση τις δυνάμεις που θα προκύψουν από τις εκλογές».

Αναφορικά  με την υπόθεση της 12χρονης τόνισε: «Μας έχει συγκλονίσει όλους. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ελληνική κοινωνία -από το πώς δουλεύουν οι ελεγκτικές αρχές, μέχρι τις κοινωνικές υπηρεσίες. Είναι δυνατόν να μην έχει ακόμη το κορίτσι ψυχολογική και υλική υποστήριξη; Είναι δυνατόν να είναι οι κάμερες έξω από το σπίτι του κοριτσιού; Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ανθρωπιά μας σε τέτοιες στιγμές».

«Από τη στιγμή που υπάρχουν ταυτοποιημένα στοιχεία ανθρώπων που ζήτησαν να βιάσουν το κορίτσι, και στοιχεία ανθρώπων που ήδη έχουν βιάσει το κορίτσι, πρέπει άμεσα να δοθούν στη δημοσιότητα. Έχουν καθυστερήσει οι αρχές, και σε τέτοιες υποθέσεις η καθυστέρηση είναι πολύ κρίσιμη. Η δημοσιοποίηση είναι απαραίτητη γιατί πρώτον προστατεύονται άλλες οικογένειες και άλλα παιδιά και δεύτερον μπορεί να προκύψουν νέες καταγγελίες άμεσα από άλλα θύματα. Η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να ζητήσει να επιταχύνουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και οι αρχές», είπε υπενθυμίζοντας: «Την επόμενη ημέρα που έδειραν άτυχο συμπολίτη μας στη Νέα Σμύρνη είχε φύγει non paper από την κυβέρνηση με τα πολιτικά του φρονήματα και βουλευτής της ΝΔ έδωσε τα στοιχεία του στον αέρα. Εκεί η κυβέρνηση ήταν γρήγορη…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments