Lifestyle

Για πρώτη φορά η Beyoncé απαντά στον σχεδιαστή που αποκάλυψε πως δεν τον πλήρωσε

Για πρώτη φορά η Beyoncé απαντά στον σχεδιαστή που αποκάλυψε πως δεν τον πλήρωσε

Πηγή Φωτογραφίας: Dezeen

Ο Nusi Quero κατηγόρησε δημόσια τη στιλίστρια της σταρ, ενώ σχολίασε τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η ομάδα της.

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του σχεδιαστή Nusi Quero- που τις τελευταίες ώρες δεν υπάρχει στο προφίλ του – κατά την οποία αποκάλυψε πως ενώ είχε συνεργαστεί στο styling για το άλμπουμ της Beyoncé “Renaissance” δεν πληρώθηκε ποτέ από την ομάδα της.

Ειδικότερα, ο σχεδιαστής υποστήριξε πως η ομάδα της σταρ δεν απαντούσε στα αμέτρητα τηλεφωνήματα, μηνύματα και e-mails που ακολούθησαν, με τον τρόπο της “διαπόμπευσης” να είναι ο μόνος, προκειμένου να λάβει ο ίδιος και ο συνεργάτης του τα λεφτά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusi Quero (@nusi_quero)

Σε απάντηση του σχεδιαστή, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Beyoncé δήλωσε πως αρνείται τους ισχυρισμούς του Quero, οι οποίοι είναι προβληματικοί. “Είναι απίστευτα ενοχλητικό το ότι ο σχεδιαστής Nusi Quero ανήρτησε καταστροφικές δηλώσεις για τη Marni Senofonte σχετικά με τις μη πληρωμές για τη δουλειά που ολοκλήρωσε. Για την ακρίβεια, πληρώθηκε για τη δουλειά και υπάρχουν αποδείξεις όλων των πληρωμών που πραγματοποιήθηκαν”, ανέφερε η επίσημη δήλωση από την πλευρά της σούπερ σταρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

“Ήμασταν σε επικοινωνία με την ομάδα του και ήταν να γίνουν 3 πληρωμές. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου του 2022. Η δεύτερη, το 50% της προκαταβολής στο συμφωνηθέν ποσό, πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουλίου 2022. Η τρίτη και τελευταία πληρωμή επέστρεψε όταν άλλαξε αριθμό λογαριασμού. Επιστράφηκε ως ένας άκυρος αριθμός λογαριασμού που βασίστηκε σε λάθος από τη δική του πλευρά. Ύστερα από επίμονη και κουραστική επικοινωνία να λάβουμε τις ακριβείς πληροφορίες για τον λογαριασμό του και τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες μεταφοράς, μία επιταγή ταχυδρομήθηκε σε εκείνον για την τελική πληρωμή στις 29 Σεπτεμβρίου του 2022”, περιελάμβανε η δήλωση.

Προς το παρόν, ο σχεδιαστής δεν έχει απαντήσει ξανά στην επίσημη δήλωση της ομάδας της Beyoncé, ενώ το αρχικό ποστ του έχει διαγραφεί από το προφίλ του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments