Trash

Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι ο μόνος που άντεξε πέντε σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι ο μόνος που άντεξε πέντε σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Πηγή Φωτογραφίας: Znews

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
"Εκεί καθόμουν κι έβλεπα σειρές στο laptop κι έκανε όλη τη δουλειά ο Γρηγόρης"

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για της τηλεοπτικές του συνεργασίες, τόσο με τον Γρηγόρη Γκουντάρα όσο και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, κατά βάθος είμαι ευγενής. Κάποια στιγμή ξέφυγα -γιατί καμια φορά εγώ ξεχνώ ότι υπάρχουν κάμερες. Νομίζω ότι αν κάτσω πέντε λεπτά και μιλάμε, είναι σαν να πίνουμε καφέ. Είπα κάποια πραματάκια κι αισθάνθηκα ελάχιστα άβολα σε κάποιες στιγμές. Να φύγω αλλά γενικά όχι πέρασα ωραία.»

Όταν η συζήτηση πήγε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Σταρόβας πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Κάποια στιγμή πρέπει να πάρω ένα βραβείο γιατί είμαι ο μόνος που άντεξε πέντε σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Έχουμε μια σχέση τέτοια, που νιώθω σαν να είμαι σπίτι. Εκεί καθόμουν κι έβλεπα σειρές στο laptop κι έκανε όλη τη δουλειά ο Γρηγόρης. Αν μου άρεσε κάποιος καλεσμένος -όχι από έπαρση- έβγαινα κι έλεγα δύο πραγματάκια. Τα προτιμώ τα Καρντάσιανς».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο