Lifestyle

Ο Superstar της πάλης Roman Reigns και η “μάχη” με τον καρκίνο

Ο Superstar της πάλης Roman Reigns και η “μάχη” με τον καρκίνο

Πηγή Φωτογραφίας: nikosonline/thesportster/itnwwe.com

Ο Superstar της πάλης, Roman Reigns επέστρεψε στην δράση των ρινγκ και είναι λένε σε πολλή καλή φόρμα. Όταν άρχισε να κερδίζει αγώνες και να στέφεται πρωταθλητής βαρέων βαρών, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το μέλλον.

Ο Superstar της πάλης, Roman Reigns επέστρεψε στην δράση των ρινγκ και είναι λένε σε πολλή καλή φόρμα. Όταν άρχισε να κερδίζει αγώνες και να στέφεται πρωταθλητής βαρέων βαρών, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το μέλλον.

Ο Λέατι Τζόσεφ Ανοάι (Leati Joseph “Joe” Anoaʻi) γεννήθηκε στις 25 Μαϊου 1985, στο Μαϊάμι της Florida. Είναι Αμερικανός παλαιστής και πρώην παίκτης του Καναδικού φούτμπολ. Αγωνίζεται στην εταιρεία πάλης WWE, όπου είναι γνωστός ως Roman Reigns. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κατακτήσει τον Παγκόσμιο τίτλο 3 φορές. Ανήκει στην Οικογένεια Ανοάι, με καταγωγή από την νήσο Samoa, ένα απομακρυσμένο νησάκι στην μέση του νότιου Ειρηνικού ωκεανού.

Η οικογένεια του έχει μεγάλη παράδοση στο χώρο της επαγγελματικής πάλης, μια και παλαιστής ήταν και ο πατέρας του και ο αδελφός του Rosey, που πέθανε το 2017. Είναι 34 χρονών, άρχισε να γίνεται γνωστός παίζοντας football μέχρι το 2008 όταν και σταμάτησε. Αποφάσισε πως τον ενδιέφερε πιο πολύ η πάλη. Το 2010 υπέγραψε συμβόλαιο με το World Wrestling Entertainment και στάλθηκε στο θυγατρικό FCW για να εκπαιδευτεί. Μέχρι το τέλος 2012 κατάφερε να κατακτήσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα μαζί με τον Μάικ Ντάλτον. Παράλληλα, έκανε το ντεμπούτο του στο σόου για ανερχόμενους παλαιστές, το NXT.

Ο Roman Reigns πάσχει από χρόνια μυελογενή λευχαιμία (CML). Όταν το έμαθε, σοκαρίστηκε, αλλά γρήγορα βγήκε και το ανακοίνωσε. Ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο που έχουν επίσης την ασθένεια να μπορούν να την αντιληφθούν νωρίς. “Με την πρόληψη μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένοι και μακάρι οι άνθρωποι να είναι τόσο τυχεροί όσο εγώ, που τώρα αισθάνομαι πολύ καλά”.

Ο Roman είναι παντρεμένος με την Galina Joelle Becker από το 2014, και το καλοκαίρι της ίδια χρονιάς απέκτησαν την κορούλα τους Joelle. Το 2016 η σύζυγος του έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια τους. Αφιερώνει πολύ χρόνο να επισκέπτεται νοσοκομεία με αρρώστους και ιδιαίτερα με παιδιά. Θέλει να τους κάνει παρέα για να μπορούν να ξεχνούν έστω και για λίγο τα προβλήματα και την αρρώστια τους.

Πρόσφατα, στα νοσοκομεία που επισκέπτεται με παιδιά, παίρνει μαζί και την κορούλα του, η οποία πια μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Περιμένει με ενθουσιασμό να μεγαλώσουν και τα αγόρια του για να τους παίρνει κι΄ αυτούς. Θέλει τα παιδιά του από μικρά να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματα τους, και να καταλάβουν πως στην ζωή μας τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Όταν ανακοίνωσε την αρρώστια του, οι διαφημιστές και οι χορηγοί του τον εγκατέλειψαν. Τώρα που ξανάρχισε να αγωνίζεται και να κερδίζει πάλι τίτλους, αρχίζουν και τον ξαναζητούν. Τώρα όμως είναι πολύ προσεκτικός και επιλεκτικός.

Του έχουν γίνει δεκάδες προτάσεις για να συμμετάσχει σε ταινίες, αλλά τις έχει απορρίψει όλες – κι αυτό γιατί παίζοντας σε 1-2 τηλεοπτικές ταινίες δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος. Επίσης θέλει να είναι αφοσιωμένος στο άθλημα του και απ΄ ότι είπε, περιμένει μια καλή πρόταση από μια καλή παραγωγή και όχι B’ movies!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments