Trash

Britney Spears: Η προσβλητική απάντηση των Ιρανικών Μέσων Ενημέρωσης σε tweet της

Britney Spears: Η προσβλητική απάντηση των Ιρανικών Μέσων Ενημέρωσης σε tweet της

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η τραγουδίστρια έδειξε τη συμπαράστασή της στις διαμαρτυρίες των Ιρανών μετά τον θάνατο της Mahsa Amini.

Η Britney Spears έκανε ένα tweet για να δείξει την συμπαράστασή της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στο Ιράν μετά τη δολοφονία της Mahsa Amini. “Εγώ και ο σύζυγός μου στηρίζουμε τους ανθρώπους στο Ιράν που παλεύουν για την ελευθερία”, έγραψε η σταρ, αναφερόμενη στον Ιρανό-Αμερικάνο σύζυγό της, Sam Asghari.

Ιρανικά κρατικά Μέσα Ενημέρωσης απάντησαν στο tweet της διάσημης τραγουδίστριας που είχε μέχρι τότε γίνει retweet πάνω από 25 χιλιάδες φορές, γράφοντας ότι η σταρ ήταν για καιρό υπό την νομική κηδεμονία του πατέρα της. “Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ήταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της από το 2008 εξαιτίας των προβλημάτων ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε. Έδωσαν στον πατέρα της τον έλεγχο των οικονομικών της και ακόμα και προσωπικά της ζητήματα, όπως η εγκυμοσύνη, ο γάμος και οι επισκέψεις στα παιδιά της”.

Οι διαμαρτυρίες στο Ιράν ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβρη μετά τον θάνατο της 22χρονης Amini που κρατούταν από τις αρχές επειδή φαινόντουσαν τα μαλλιά της κάτω από τη μαντίλα της. Οι αρχές είχαν ανακοινώσει ότι η γυναίκα πέθανε από καρδιακή προσβολή αλλά η οικογένειά της υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από την αστυνομία. Οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν από τον τόπο καταγωγής της Amini με τις γυναίκες να βγάζουν τις μαντίλες τους, να τις καίνε και να κόβουν τα μαλλιά τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments