Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Καταιγισμός αποκαλύψεων – Έρευνες για εμπλοκή αστυνομικών

Βιασμός 12χρονης: Καταιγισμός αποκαλύψεων – Έρευνες για εμπλοκή αστυνομικών

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες τόσο από την αστυνομία, όσο και από τη δικαιοσύνη για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης βιασμούς της 12χρονης

Χωρίς τέλος είναι οι αποκαλύψεις για την ανατριχιαστική υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, με άλλους δύο από τους κατηγορούμενους να οδηγούνται στη φυλακή, ενώ με απόφασ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου διατάχθηκε πειθαρχικός έλεγχος σε βάρος αστυνομικού, ο οποίος και φέρεται να εμπλέκεται.

Όσον αφορά στον τρίτο εκ των κατηγορουμένων που απολογήθηκαν χθες, τον υπάλληλο του νοσοκομείου «Μεταξά», λόγω διαφωνίας ανακρίτριας και εισαγγελέα, θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την τελική απόφαση από Δικαστικό Συμβούλιο.

«Έκλεισα τρία ραντεβού με την κοπέλα. Συναντήθηκα δύο φορές μαζί της, αλλά δεν προχώρησα σε σεξουαλική επαφή. Τη μία φορά της έδωσα 50 ευρώ και τη δεύτερη 70 ευρώ. Την πέρασα για 17χρονη» λέει στην κατάθεσή του ο 33χρονος, εκ των συλληφθέντων.

«Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, οι κατηγορίες του είναι μόλις τρεις σελίδες γενικές και αόριστες σε ένα σώμα δικογραφίας 2000 σελίδων» δηλώνει ο δικηγόρος του, Ιωάννης Μπαρκαγιάννης.

«Συναντήθηκα δύο φορές με την κοπέλα. Δεν ήρθα σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Είναι ψηλό και εύσωμο κορίτσι και την πέρασα για 18 με 20 ετών» λέει από την πλευρά του ο 34χρονος προφυλακιστέος.

«Επικοινώνησα μέσω γραπτών μηνυμάτων με το κορίτσι και της ζήτησα να μου στείλει φωτογραφία της. Μου είπε ότι είναι 17 ετών. Όταν είδα τη φωτογραφία κατάλαβα ότι δεν είναι 17 ετών και σταμάτησα εκεί τη συνομιλία. Δε συναντήθηκα ποτέ μαζί της» λέει ο 36χρονος.

Όσον αφορά στον αστυνομικό, φέρεται να αντάλλασσε μηνύματα με το 12χρονο κορίτσι. Ο ένστολος νεαρής ηλικίας χρησιμοποιούσε διαδικτυακή εφαρμογή, ενώ μέχρι στιγμής δεν φέρεται να είχε συναντήσει διά ζώσης το παιδί.

«Του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς, εν ενεργεία και μη, να συχνάζουν στο μαγαζί του» λέει η μητέρα της 12χρονης.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Λ. Οικονόμου: «Υπό διερεύνηση η σχέση του Μίχου με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία»

Ως προς τις πληροφορίες για επαφές του Ηλία Μίχου με το Αστυνομικό τμήμα του Κολωνού, και για το αν έχουν διερευνηθεί αυτές οι πληροφορίες, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, υπογράμμισε:

«Όλα διερευνώνται. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια διαπίστωση η οποία να είναι ποινικού χαρακτήρα. Εάν προκύψει οτιδήποτε που θα σηματοδοτήσει είτε πειθαρχικές είτε ποινικές ευθύνες, να είστε απόλυτα βέβαιος ότι και εσείς και οι τηλεθεατές μας ότι αυτές θα αποδοθούν τάχιστα.

Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία έχει και την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία κάνει την αυτοκάθαρση της από μόνη της, κινείται γρήγορα και το τελευταίο διάστημα έχουν αποταθεί κάποιοι αστυνομικοί.

Τι λέει ο Ηλίας Μίχος μέσα από τη φυλακή

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή σχετικά με τον οίκο ανοχής που φέρεται να εξέδιδε τη 12χρονη, ο Ηλίας Μίχος ο οποίος βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές των Γρεβενών ως βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

«Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής. Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δεν με έχουν επισκεφθεί, δεν θέλουν καν να μου μιλάνε» ισχυρίζεται ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments