Lifestyle

Άννα Παυλίδου: Παραμιλά ο ανδρικός πληθυσμός με την καστανή κουκλάρα

Άννα Παυλίδου: Παραμιλά ο ανδρικός πληθυσμός με την καστανή κουκλάρα

Πηγή Φωτογραφίας: instagram anna.pavlidou

Η καστανή καλλονή

Η καστανή καλλονή και ο επιχειρηματίας Γ. Π. μένουν μαζί στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια, μάλιστα, μίλησε στο «Secret» και δηλώνει ευτυχισμένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Pavlidou (@anna.pavlidou)

«Υστερα από τρία χρόνια σχέσης αποφασίσαμε να μείνουμε κάτω από την ίδια στέγη. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε υπέροχα και είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη. Ο σύντροφός μου με στηρίζει πολύ στις αποφάσεις μου».

Οσον αφορά τα σενάρια για γάμο, η Αννα απάντησε: «Είμαι πολύ μικρή, είμαι μόνο 23, οπότε είναι κάτι που δεν το σκεφτόμαστε ακόμη». Οσο για το πώς γνωρίστηκαν: «Ο Γιώργος με είχε δει σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και μέσω κοινής παρέας γνωριστήκαμε. Εγώ δεν τον είχα προσέξει, αλλά μια κοινή γνωστή μάς γνώρισε.

Για δέκα μήνες με πολιορκούσε και τελικά ενέδωσα, γιατί ήταν πολύ γλυκός και πολύ ευγενικός μαζί μου». Πάντως, αποκάλυψε και κάποιες άλλες περιπτώσεις που την είχαν φέρει σε δύσκολη θέση: «θυμάμαι ένα σκηνικό με τον σύντροφό μου σε ένα μαγαζί. Ξαφνικά έρχεται κάποιος και μου λέει: “Το τηλεφωνάκι σου;”. Φυσικά και τον έδιωξα και του είπα ότι συνοδεύομαι».

Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι της έγινε πρόταση να συμμετάσχει στο φετινό «GNTM», αλλά δεν προχώρησε και εξήγησε το γιατί: «Μου έκαναν πρόταση να συμμετάσχω ως υποψήφια στο φετινό “GNTM”, όμως τελικά δεν γίνεται γιατί έχω συμβόλαιο με τα Καλλιστεία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments