Ελλάδα

12χρονη Σεπόλια: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τρία άτομα

12χρονη Σεπόλια: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τρία άτομα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ταυτοποιήθηκαν τρεις ημεδαποί, ηλικίας 66, 57 και 48 ετών, που φέρονται να συνομίλησαν με την 12χρονη από τον Κολωνό, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.

Ταυτοποιήθηκαν τρεις ημεδαποί, ηλικίας 66, 57 και 48 ετών, που φέρονται να συνομίλησαν με την 12χρονη από τον Κολωνό, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως τρεις ημεδαποί στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό. Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Στη ΓΑΔΑ άλλοι δύο άνδρες που συνομίλησαν με την 12χρονη

Ένας 43χρονος ημεδαπός, χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, που συνομιλούσε με την 12χρονη από τον Κολωνό κι ένας 54ρονος χρήστης επίσης της ίδιας εφαρμογής, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.
Ο 43χρονος ο οποίος ταυτοποιήθηκε κι εν συνεχεία το μεσημέρι προσήλθε αυτοβούλως στην Υπηρεσία, όπως ανέφερε, τον μήνα Ιούνιο του τρέχοντος έτους απέκτησε επαφή, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.
Επίσης, μεσημβρινές ώρες σήμερα (20/10) παρουσιάστηκε αυτοβούλως και έτερος ημεδαπός, 54 ετών, ο οποίος δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο.
Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.
Στον 33χρονο που συνελήφθη το Σαββατοκύριακο και κρατείται στον 7 όροφο των κρατητηρίων της ΓΑΔΑ, μετέβη ψυχίατρος προκειμένου να τον εξετάσει και να αποφανθεί αν πρέπει να οδηγηθεί ή όχι σε ψυχιατρικό κατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε νευρικό κλονισμό.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments