Trash

Εκτός εαυτού η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα με αφορμή τον καυγά με την Γαρμπή

Εκτός εαυτού η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα με αφορμή τον καυγά με την Γαρμπή

Πηγή Φωτογραφίας: olagiatingunaika

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη που παρακολουθούσε το show είδε τα σχόλια που γράφτηκαν για τη μητέρα της στα social media και ξέσπασε, κάνοντας λόγω για «πόλεμο»

Η Άντζελα Δημητρίου συμμετέχει φέτος στο J2US και έχει παρτενέρ τον Παύλο Σταματόπουλο. Στο χθεσινό (22/10) live μια παρατήρηση της Καίτης Γαρμπή στην Άντζελα Δημητρίου στάθηκε η αφορμή για να δημιουργηθεί μια μικρή παρεξήγηση ανάμεσα στις δυο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού.

View this post on Instagram

A post shared by Angela Dimitriou (@angeladimitriou_official)

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη που παρακολουθούσε το show είδε τα σχόλια που γράφτηκαν για τη μητέρα της στα social media και ξέσπασε, κάνοντας λόγω για «πόλεμο» από συγκεκριμένα άτομα, τα οποία και δεν κατονόμάσε.

«Καλημέρα φίλοι μου. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα που μου στείλατε χθες για το χθεσινό live. Η αλήθεια είναι ότι ανταλλάξαμε απόψεις που αν τις λέγαμε δημόσια θα είχε γίνει θέμα. Θα ήθελα, και πρώτη φορά στη ζωή μου το ζητάω αυτό, όσοι μας συμπαθείτε-αγαπάτε, να συσπειρωθείτε και να γίνεται μια γροθιά, μια ομάδα κάτω από κάθε ποστ στο instagram – facebook – twitter και tik-tok γιατί δεχόμαστε μεγάλο πόλεμο από “αλλού”», έγραψε αρχικά η ίδια.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Dimi Kiour (@olga.d.k_)

Και πρόσθεσε: «Ονόματα δε λέω…. Έτσι κάνουν τόσα χρόνια οι κακοί, υποστηρίζουν τους κακούς. Και εμείς οι καλοί που δεν έχουμε πειράξει ποτέ και δε μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, φαινόμαστε λίγοι γιατί δεν έχουμε ανάγκη να υποστηρίξουμε ή να “θάψουμε” κανέναν μέχρι τώρα που δεν τραβάει άλλο το να κάνω τα στραβά μάτια. Ντρέπομαι που το ζητάω αυτό μετά από τόσα χρόνια να το κάνετε για εμάς αλλά έχουμε πλέον φτάσει στα όριά μας με αυτά τα ορκ που μας κάνουν πόλεμο από συγκεκριμένο άτομο. Ευχαριστώ πολύ. Συγγνώμη αν σας κούρασα με το κατεβατό μου αλλά έλεος, 3ο live συνεχόμενα πάει πολύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments