Ελλάδα

Επίθεση με καυστικό υγρό: Σήμερα αναμένεται να παραδοθεί η 38χρονη

Επίθεση με καυστικό υγρό: Σήμερα αναμένεται να παραδοθεί η 38χρονη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Η 38χρονη, μητέρα δύο παιδιών, ισχυρίστηκε στους δημοσιογράφους ότι είναι σε αναζήτηση δικηγόρου προκειμένου να παρουσιαστεί στις αρχές

Αναμένεται να παραδοθεί σήμερα, Δευτέρα, η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η 38χρονη, μητέρα δύο παιδιών, ισχυρίστηκε στους δημοσιογράφους ότι είναι σε αναζήτηση δικηγόρου προκειμένου να παρουσιαστεί στις αρχές.

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, δεν είχε βρει. Όπως αναφέρει έχει αρκετά στοιχεία που θέλει να προσκομίσει στις αρχές τα οποία δικαιολογούν την πράξη της.

Η 38χρονη γυναίκα μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, παραδέχθηκε πως όντως έριξε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό στον 36χρονο επειδή «θόλωσε» μετά από μία ακόμα κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε.

Παράλληλα, ανέφερε πως είχε ακόμα συναισθήματα για τον εν διαστάσει σύζυγό της και τις τελευταίες 40 ημέρες συναντιόντουσαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

«Εκείνο το βράδυ με απειλούσε πως αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν», υποστήριξε αναφέροντας παράλληλα πως μετά τις απειλές αλλά και την επίθεση σε βάρος της,έβγαλε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό – που το είχε ως άμυνα – και του το έριξε.

Μάλιστα, η 38χρονη ανέφερε πως έχει πέσει θύμα κακοποίησης τόσο από τον ίδιον όσο και από τον αδελφό του θύματος, ενώ έχει καταθέσει στο παρελθόν και μήνυση στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 36χρονος που νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων φέρει εγκαύματα δεύτερου βαθμού, στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κινδυνεύει να χάσει το αριστερό του μάτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments