Focus

Ο Matthew Perry μιλάει για τον χωρισμό του με τη Julia Roberts και την απεξαρτησή του εδώ και ένα χρόνο

Ο Matthew Perry μιλάει για τον χωρισμό του με τη Julia Roberts και την απεξαρτησή του εδώ και ένα χρόνο

Πηγή Φωτογραφίας: American Profile

Το φλερτ με τη διάσημη ηθοποιό και η σχέση που κράτησε μόλις δυο μήνες.

Οι φανατικοί της σειράς “Τα φιλαράκια” σίγουρα θυμούνται το επεισόδιο “The One After the Superbowl” με guest star τη Julia Roberts. Μάλιστα, ήταν ο Matthew Perry, ο “Chandler” της σειράς, με τον οποίο μοιράστηκαν το ρομαντικό στόρι του επεισοδίου, που έπεισε τη σταρ να δεχτεί τον ρόλο. Κι όχι μόνο την έπεισε, αλλά όπως αποκαλύπτει ο Perry στη βιογραφία του “Friends, Lovers And The Big Terrible Thing”, η οποία θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου, τη φλερταρε έντονα, κατέληξαν σε σχέση και τελικά την άφησε …από φόβο.

View this post on Instagram

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Η σχέση του πρωταγωνιστή των “Friends” με τη Julia Roberts, μετά από την εμφάνιση της στη σειρά, δεν ήταν μυστικό που αποκαλύφθηκε τώρα. Ωστόσο, τώρα είναι που ο ηθοποιός αποφάσισε να προχωρήσει σε αποκαλυπτικές λεπτομέρειες. Αυτή κράτησε μόλις δυο μήνες στη διάρκεια των οποίων οι δυο ηθοποιοί έζησαν έναν έντονο ειδύλλιο ανταλλάσσοντας, όπως θα αποκαλύψει ο Perry, καθημερινά εκατοντάδες μηνύματα σε μια εποχή που δεν υπήρχαν ακόμα κινητά και emails. Το έκαναν μέσω fax! “Τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα θα καθόμουν δίπλα στο φαξ μου παρακολουθώντας το χαρτί με τα μηνύματά της να ξεδιπλώνεται. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που καμιά φορά μπορεί να ήμουν έξω σε κάποιο πάρτι και να φλέρταρα με κάποια γυναίκα, και ξαφνικά διέκοπτα τη συζήτηση και έτρεχα σπίτι να τσεκάρω αν μου είχε στείλει κάποιο φαξ. Εννιά στις δέκα φορές, είχε φτάσει κάποιο”, θυμάται στην αυτοβιογραφία του.

Τελικά, αυτό το έντονο φλερτ κατέληξε σε σχέση η οποία όμως ήταν πολύ σύντομη. Ο Perry θα παραδεχτεί: “Το να είμαι σε σχέση με τη Julia Roberts ήταν πολύ μεγάλο για μένα. Είχα διαρκώς την αίσθηση ότι θα με χωρίσει. Και γιατί όχι; Δεν ήμουν επαρκής, δεν θα μπορούσα να είμαι επαρκής. Ήμουν διαλυμένος, τσακισμένος, καθόλου αγαπητός. Έτσι, αντί να βιώσω την αναπόφευκτη αγωνία του να την χάσω, χώρισα με την όμορφη και πανέξυπνη Julia Roberts”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments