Πολιτική

Ανδρέας Πάτσης: Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Ανδρέας Πάτσης: Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης.

Διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης. Σύμφωνα με πηγές του ζητήθηκαν εξηγήσεις τις οποίες και έδωσε, ωστόσο δεν κρίθηκαν επαρκείς και για αυτό διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ. Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι «τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν χωρούν στη ΝΔ».

Ηλιόπουλος: «Όχι μόνο «κοράκι» κόκκινων δανείων ο Πάτσης, αλλά και με απευθείας αναθέσεις 1 εκατ. από τον Πιερρακάκη»

«Η αποπομπή των κ. Πιερρακάκη και Πάτση είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει», υπογραμμίζει σε on camera δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης «όχι μόνο πλουτίζει από κόκκινα δάνεια που αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους έναντι 4,3 εκατ. ευρώ, αλλά εμφανίζεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη, μέσω ΕΛΤΑ, πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές», σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τους «άριστους» του κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο», τονίζει και καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει γιατί καλύπτει τόσες μέρες τους εκλεκτούς του.

Ολόκληρη η δήλωση

«Ο κ. Πάτσης όχι μόνο πλουτίζει από κόκκινα δάνεια που αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους έναντι 4,3 εκατ. ευρώ, που δεν μπορεί να δικαιολογήσει από το πόθεν έσχες του, αλλά εμφανίζεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη, μέσω ΕΛΤΑ, πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές.

Το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τους «άριστους» του κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο. Η αποπομπή των κ. Πιερακάκη και Πάτση είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει. Μετά, περιμένουμε να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης γιατί καλύπτει τόσες μέρες το πλιάτσικο των εκλεκτών του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments