Ελλάδα

Ανατριχίλα στο Ρέθυμνο: Βίαζε την εγγονή του από όταν ήταν 5 χρονών – Πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή υπόθεση

Ανατριχίλα στο Ρέθυμνο: Βίαζε την εγγονή του από όταν ήταν 5 χρονών – Πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή υπόθεση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι λόγω του μαρτυρίου που βίωνε, η ανήλικη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει τον Σεπτέμβριο του 2022

Σοκ έχει προκαλέσει στο Ρέθυμνο η αποκάλυψη ότι ανήλικη έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο τον παππού της και μάλιστα στην ηλικία των 5 ετών.

Πρόκειται για έναν 68χρονο άνδρα από την Ινδία ο οποίος διαπιστώθηκε, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Αστυνομίας ότι βίαζε και ασελγούσε στην ανήλικη εγγονή του που είναι πλέον 14 ετών από την ηλικία των 5 ετών, ενώ την θώπευε από ηλικία 4 ετών.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι λόγω του μαρτυρίου που βίωνε, η ανήλικη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει τον Σεπτέμβριο του 2022 κόβοντας τις φλέβες με ξυραφάκια, κάτι που οδήγησε και στην αποκάλυψη της υπόθεσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, flashnews.gr.

Το επίσης συγκλονιστικό είναι ότι οι Ινδοί γονείς του παιδιού που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη δεν γνώριζαν τίποτα για την ανήθικη δράση του παππού.

Η 14χρονη πλέον, εκμυστηρεύθηκε σε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Ρεθύμνου τον λόγο για τον οποίο οδηγήθηκε στην απόπειρα αυτοκτονίας και από εκεί ξετυλίχθηκε το κουβάρι της τραγικής ιστορίας.

Την Κυριακή 23/10 εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την αστυνομία και την Τρίτη το πρωί ο 68χρονος συνελήφθη και οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (24.10.2022) στο Ηράκλειο αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από κ Ανακριτή Ρεθύμνου για βιασμό ,απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής από τα έτη 2013 ή 2014 έως το 2020.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments