Lifestyle

Γερμανός γιατρός σκότωσε την ερωτική του σύντροφο βάζοντας κοκαΐνη στο πέος του

Γερμανός γιατρός σκότωσε την ερωτική του σύντροφο βάζοντας κοκαΐνη στο πέος του

Πηγή Φωτογραφίας: Magnesia News- The Mirror

Ακόμη τρεις γυναίκες που έκαναν σεξ με τον γιατρό ανέφεραν ότι ένιωθαν ζαλάδα μετά τη συνάντησή τους, ενώ μία από αυτές ενεπλάκη σε δύο τροχαία ατυχήματα μετά από ένα ραντεβού.

Ένας κορυφαίος Γερμανός γιατρός, ο οποίος φυλακίστηκε επειδή σκότωσε την παντρεμένη ερωμένη του βάζοντας κοκαΐνη στα γεννητικά όργανα του πριν του κάνει στοματικό σεξ, κλήθηκε να πληρώσει 11.500 λίρες για να καλύψει το κόστος της αποτυχημένης προσπάθειας των γιατρών να σώσουν τη ζωή του θύματος.Ο χειρουργός δρ Andreas David Niederbichler, 46 ετών, φυλακίστηκε για εννέα χρόνια το 2019 για βιασμό κατά συναυτουργία και σωματική βλάβη που οδήγησε σε θάνατο, αφού ανάγκασε την ερωμένη του, η οποία αναγνωρίστηκε ως Yvonne M., 38 ετών, να πάρει υπερβολική δόση κοκαΐνης που είχε τοποθετήσει στα γεννητικά του όργανα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Niederbichler είχε ισχυριστεί ότι η Yvonne, η οποία πέθανε αφού υπέστη δύσπνοια και κατέρρευσε, γνώριζε ότι είχε βάλει κοκαΐνη πριν του κάνει στοματικό σεξ.

Όμως ένα γερμανικό δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς αυτούς και τώρα ένας δικαστής στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας αποφάσισε ότι ο Niederbichler πρέπει να καταβάλει 11.500 λίρες Αγγλίας (13.280 ευρώ) στην ιατρική ασφαλιστική εταιρεία IKK Gesund Plus, η οποία πλήρωσε την ιατρική περίθαλψη της Yvonne πριν πεθάνει.

Ο Niederbichler είχε προηγουμένως αρνηθεί να καταβάλει στην οικογένεια της Yvonne αποζημίωση ύψους 25.000 λιρών, από 9.000 λίρες στον σύζυγο και τον γιο της γυναίκας και άλλες 7.000 λίρες στην οικογένειά της για την κάλυψη των εξόδων κηδείας.

Η Yvonne δεν ήταν το μοναδικό θύμα του Niederbichler. Ο πρώην επικεφαλής γιατρός της κλινικής Halberstadt στη Σαξονία-Άνχαλτ νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά άλλες τρεις γυναίκες μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 και Φεβρουαρίου 2018.

Σύμφωνα με την έρευνα, έβαλε επίσης κρυφά κοκαΐνη στα ποτήρια της σαμπάνιας τους, στο κραγιόν τους και στην οδοντόκρεμά τους. Ο χειρουργός κατηγορήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018, όταν η Yvonne M. πέθανε από υπερβολική δόση αφού έβαλε κοκαΐνη στα απόκρυφα μέρη του κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ο Niederbichler καταδικάστηκε το 2019 σε εννέα χρόνια φυλάκισης και στη συνέχεια σε προληπτική κράτηση. Επί του παρόντος υποβάλλεται σε φαρμακευτική θεραπεία.

Ο σύζυγος και ο γιος της Yvonne μήνυσαν τον χειρουργό όταν εκείνος αρνήθηκε να καταβάλει χρηματική αποζημίωση και αρνήθηκε επίσης να καλύψει τα έξοδα κηδείας.

Το ανώτερο περιφερειακό δικαστήριο συμφώνησε πέρυσι με την οικογένεια και ο άνδρας που ονομάστηκε Γερμανός «Κρίστιαν Γκρέι» (σ.σ ο ήρωας των «50 αποχρώσεων του Γκρι») λόγω των διεστραμμένων σεξουαλικών του φαντασιώσεων διατάχθηκε να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας.

Η δικαστής Steffi Ewald δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος καταδικάζεται να καταβάλει τα έξοδα κηδείας ύψους 7.337 λιρών, καθώς και επιδόματα επιζώντων στον σύζυγο και τον γιο της αποβιώσασας ύψους 8.581 λιρών ο καθένας».

Ο Niederbichler παρέμεινε σιωπηλός κατά τη διάρκεια της δίκης του, αλλά, αντιμέτωπος με τη νέα μήνυση για άδικο θάνατο που υπέβαλε ο χήρος και ο γιος της Yvonne, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του για να αρνηθεί ότι ευθύνεται για τον θάνατό της.

Αρνήθηκε επίσης ότι νάρκωσε άλλες τρεις γυναίκες, αφού το δικαστήριο ενημερώθηκε ότι είχε και πάλι χρησιμοποιήσει κοκαΐνη κατά τη διάρκεια του σεξ με τις τρεις γυναίκες μεταξύ 2015 και 2018.

« Δεν νάρκωσα καμία από τις γυναίκες εν αγνοία τους»

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild τον περασμένο μήνα, δήλωσε: «Ναι, υπήρχαν ναρκωτικά. Αλλά δεν νάρκωσα καμία από τις γυναίκες εν αγνοία τους»

Ο Niederbichler περιέγραψε επίσης την Yvonne ως «έμπειρη» χρήστη κοκαΐνης, η οποία γνώριζε σε τι έμπλεκε.

Μιλώντας για την αρχική του ποινική δίκη, είπε ότι ήταν «λάθος» που παρέμεινε σιωπηλός -μια κίνηση στην οποία είχε προβεί κατόπιν συμβουλής των δικηγόρων του- επειδή αυτό σήμαινε ότι ο δικαστής άκουσε μόνο την αφήγηση των γυναικών για τα γεγονότα.

Είπε στην Bild ότι ήθελε να αποδείξει ότι δεν ήταν ποινικά ένοχος για την πρόκληση του θανάτου της Yvonne.

Το εφετείο έχει ήδη απορρίψει την υπόθεση και ο Niederbichler, καθώς δεν έχει παρουσιάσει νέα στοιχεία που θα το ανάγκαζαν να εξετάσει εκ νέου την υπόθεση.

Πριν φυλακιστεί, ο Niederbichler εργαζόταν ως κορυφαίος πλαστικός χειρουργός στο νοσοκομείο Ameos στην πόλη Halberstadt, 60 μίλια έξω από το Ανόβερο. Το δικαστήριο άκουσε ότι η Yvonne ήταν ασθενής του πριν το ζευγάρι ξεκινήσει σχέση, η οποία τελικά οδήγησε στον θάνατό της τον Φεβρουάριο του 2018.

Όπως αναφέρθηκε στην δίκη ο Niederbichler χρησιμοποιούσε επίσης το διαδίκτυο για να γνωρίζει κι άλλες γυναίκες για σεξ. Ακόμη τρεις γυναίκες που έκαναν σεξ με τον γιατρό ανέφεραν ότι ένιωθαν ζαλάδα μετά τη συνάντησή τους, ενώ μία από αυτές ενεπλάκη σε δύο τροχαία ατυχήματα μετά από ένα ραντεβού.

Μια άλλη ανέφερε ότι λιποθύμησε και υπέστη νευρικές συσπάσεις. Ο Niederbichler κρίθηκε τελικά ένοχος για βαρύ βιασμό και σωματική βλάβη με αποτέλεσμα το θάνατο και καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση. Έκανε έφεση κατά της ποινής, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments