Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: “Λείπουν” 30 εκατ. ευρώ από το πόθεν έσχες της συζύγου του Μαρίας Καρρά

Γιώργος Τράγκας: “Λείπουν” 30 εκατ. ευρώ από το πόθεν έσχες της συζύγου του Μαρίας Καρρά
Φέρεται  να απέκρυψε εισοδήματα ύψους 30.000.000 ευρώ από το 2010 μέχρι και φέτος, ενώ ελέγχεται και για αναληθείς δηλώσεις πόθεν έσχες

Νέα τροπή στην υπόθεση της κληρονομιάς και της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, με τη σύζυγό του μπαίνει στο στόχαστρο των αρχών, καθώς φέρεται  να απέκρυψε εισοδήματα ύψους 30.000.000 ευρώ από το 2010 μέχρι και φέτος, ενώ ελέγχεται και για αναληθείς δηλώσεις πόθεν έσχες.

Ο νέος φάκελος, που αφορά αποκλειστικά την Μαρία Καρρά, εστάλη πριν λίγες ημέρες στον αρμόδιο εισαγγελέα από την Αρχή Προστασίας Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες. Αυτά προκύπτουν από 30σέλιδο πόρισμα που επικαλείται ρεπορτάζ του Mega, και έρχεται σε συνέχεια του θορύβου που είχε προκληθεί πριν μερικούς μήνες όσον αφορά την περιουσία του Γιώργου Τράγκα για θέματα φορολογικών δηλώσεων αλλά και το πώς την απέκτησε. 

Τα στοιχεία της έρευνας, που φέρεται να επεκτάθηκε και σε χώρες του εξωτερικού, δείχνουν ότι η Μαρία Καρρά από το 2010 μέχρι και τώρα απέκρυψε συνολικά εισοδήματα, ύψους 30.000.000 ευρώ.

Επίσης, σύμφωνα με τα λίγα στοιχεία που διαρρέουν, οι δηλώσεις πόθεν έσχες που είχε υποχρέωση να καταθέτει ως δημοσιογράφος τα τελευταία 12 χρόνια, αποδεικνύονται, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής, αναληθείς.

Στο μεταξύ, ξεκίνησε η απογραφή της περιουσίας του εκλιπόντος με την ειρηνοδίκη να διορίζει τον συμβολαιογράφο ο οποίος θα την πραγματοποιήσει, προκειμένου να την παραδώσει στους συγγενείς.

Από αυτούς, ο Φρέντι Τράγκας έχει αποποιηθεί την κληρονομιά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Μονακό, ενώ ο αδερφός του Γιάννης και η Μαρία Καρρά την αποδέχτηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments