Trash

Αλέκος Συσσοβίτης: «Εκείνη την στιμγή δεν είχα κανέναν έλεγχο – Θα πέθαινα»

Αλέκος Συσσοβίτης: «Εκείνη την στιμγή δεν είχα κανέναν έλεγχο – Θα πέθαινα»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Αλέκος Συσσοβίτης: «Ενώ ήμουν νοήμων και είχα τη λογική μου, δεν μπορούσε η λογική να επιβάλλει αυτό το συναίσθημα το οποίο και είχε κατακλύσει τον οργανισμό μου. Ήταν μικρής κλίμακας αλλά το θυμάμαι σαν τώρα»

Με αφορμή τη συμμετοχή στο σίριαλ Στοργή βρέθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» για να συναντήσει την Μαρία Μπακοδήμου το απόγευμα του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο γνωστός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην έντονη κρίση πανικού που έχει βιώσει στο παρελθόν και την δύσκολη διαχείριση της.

View this post on Instagram

A post shared by Alekos Syssovitis (@syssovitis)

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέκος Συσσοβίτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω πάθει μια φορά πραγματικά κρίση πανικού. Ναι, έχω πάθει και πραγματικά ήταν η μόνη στιγμή στη ζωή μου που δεν είχα κανέναν έλεγχο. Έλεγα ότι τώρα, μα τώρα, θα πεθάνω. Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά ήταν τέτοιος ο τρόμος που δεν μπορούσα ελέγξω τα μέσα μου».

«Ενώ ήμουν νοήμων και είχα τη λογική μου, δεν μπορούσε η λογική να επιβάλλει αυτό το συναίσθημα το οποίο και είχε κατακλύσει τον οργανισμό μου. Ήταν μικρής κλίμακας αλλά το θυμάμαι σαν τώρα».

«Το άφησα να περάσει. Θα ήταν μια περίοδος που κάτι σημαντικό θα συνέβαινε στη ζωή μου και δεν μπορούσα να το κατανοήσω. Γιατί αυτά ουσιαστικά πηγάζουν από το υποσυνείδητο οπότε για κάποιο λόγο ο οργανισμός σε πληροφορεί για κάτι που έρχεται. Έμεινα μέσα στον χρόνο και το άφησα και ξεφούσκωσε» πρόσθεσε, επίσης, ο Αλέκος Συσσοβίτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments