Ελλάδα

Βιαστής με το τατουάζ: Νέo βίντεο – ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού της 24χρονης

Βιαστής με το τατουάζ: Νέo βίντεο – ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού της 24χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Από την αστυνομία έχει ζητηθεί εισαγγελική διάταξη για να δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του και τα στοιχεία ταυτότητάς του

Νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας που δείχνει καρέ καρέ της κινήσεις του 45χρονου βιαστή όταν έκανε την πρώτη επίθεση και αποπειράθηκε να βιάσει μία γυναίκα εισβάλλοντας στο αυτοκίνητό της.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης και μόλις έχει σταματήσει το όχημα που οδηγεί η 24χρονη επί της οδού στην Αγία Τριάδα, στο Παλαιό Φάληρο κι ο 45χρονος περπατά στο πεζοδρόμιο χωρίς να προσπαθεί να τρέξει.

Αιφνιδιάζει την 24χρονη και με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο δράστης, όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, δεν προσπαθεί να κρυφτεί.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού, ο οποίος έχει διαφύγει στην Αλβανία, όπου και αναζητείται,  σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή, ενώ έχει ζητηθεί από την αστυνομία εισαγγελική διάταξη για να δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του και τα στοιχεία ταυτότητάς του.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments