Trash

GNTM: Δεν άντεξαν τόσο ακραία «makeover» και ξέσπασαν σε κλάματα

GNTM: Δεν άντεξαν τόσο ακραία «makeover» και ξέσπασαν σε κλάματα

Πηγή Φωτογραφίας: taxidromos.gr

GNTM: Οι κομμωτές διάλεξαν κούρεμα και χρώμα, όπως θεώρησαν ότι ταιριάζει στην κάθε μια ξεχωριστά, με σκοπό να διαφοροποιηθούν μεταξύ τους και να γίνουν fashion models.

Το περίφημο makeover προβλήθηκε επιτέλους στις οθόνες μας και, αν και άργησε αρκετά, λόγω των απρόσμενων αποχωρήσεων, οι παίκτριες του «GNTM» ξέσπασαν σε κλάματα, όταν είδαν την αλλαγή στα μαλλιά τους.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι είδαμε πολλές αλλαγές, κάποιες που ξεχώρισαν και κάποιες που δεν φάνηκαν να αρέσουν και τόσο στα κορίτσια και μέσα σε αυτές, είναι και οι 4 νέες παίκτριες που μπήκαν στο παιχνίδι.

Όσον αφορά τα μαλλιά τους, φυσικά. Οι κομμωτές διάλεξαν κούρεμα και χρώμα, όπως θεώρησαν ότι ταιριάζει στην κάθε μια ξεχωριστά, με σκοπό να διαφοροποιηθούν μεταξύ τους και να γίνουν fashion models.

View this post on Instagram

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η Αλεξία, η κοκκινομάλλα του σπιτιού, έχει δηλώσει πως αγαπάει πολύ τα μαλλιά της και δεν τα κούρεψε ποτέ, αλλά ήταν «ανοιχτή» σε όποια αλλαγή ήθελαν να της κάνουν, αρκεί να μη της άλλαζαν το χρώμα των μαλλιών της. Έτσι κι έγινε.

Όταν όμως ήρθε η ώρα που της κούρεψαν μερικά εκατοστά από τα μαλλιά της, εκείνη φάνηκε διχασμένη και «κρατιόταν», για να μην ξεσπάσει σε κλάματα.

Έπειτα από την αλλαγή, όταν είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη, είπε πως δεν περίμενε να της αρέσει το «κοντό» μαλλί, αν και πολλές παίκτριες αναρωτήθηκαν «που το είδε το κοντό;».

Η Μικαέλα και η Μάρα (μάνα και κόρη), φάνηκαν συναισθηματικά φορτισμένες με την αλλαγή της Μάρας, καθώς χωρίς να προλάβει να πατήσει το «κουμπί της αλλαγής», η Βίκυ Καγιά της πρότεινε να κάνει ένα «αγορέ» κούρεμα. Αν και η Μάρα δεν είχε κανένα πρόβλημα, η μητέρα της, Μικαέλα, εκνευρίστηκε με αυτή τους την απόφαση λέγοντας πως είχε ήδη κοντά μαλλιά και θα χαθεί η θηλυκότητά της.

Στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα και ειδικά όταν είδε πως η κόρη της έγινε καστανομάλλα «τα έπαιξε» και έλεγε πως «όλες μας έκαναν σκούρες». Έπειτα η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να της εξηγήσει πως έχει η κατάσταση, το ίδιο και οι κομμωτές αλλά και η ίδια της η κόρη, προκειμένου να ηρεμήσει.

Όσον αφορά τα κορίτσια γενικότερα, οι περισσότερες δήλωσαν ενθουσιασμένες με το νέο του λουκ, ενώ άλλες είπαν πως πρέπει να περάσουν μερικές μέρες για να το συνηθίσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments