Αθλητισμός

ΑΕΚ: Συγκρατημένα αισιόδοξοι για Αραούχο και Μουκουντί

ΑΕΚ: Συγκρατημένα αισιόδοξοι για Αραούχο και Μουκουντί

Πηγή Φωτογραφίας: Sport24

Μεγαλώνει η αγωνία στην ΑΕΚ για τη συμμετοχή των Αραούχο και Μουκουντί στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά η αγωνία για τη συμμετοχή των Αραούχο και Μουκουντί σε αυτό παραμένει στα ύψη. Στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ο Αργεντινός επιθετικός ακολούθησε θεραπεία. Στην ΑΕΚ είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι πως θα καταφέρει να παίξει, καθώς υπάρχει και μεγάλη διάθεση από τον ίδιο. Ωστόσο, προσμετρούν και τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες που πιθανότατα θα υπάρχουν στην Τρίπολη και όλα μοιάζουν ανοιχτά.

View this post on Instagram

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Οσον αφορά τον Μουκουντί, παρέμεινε παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης. Είναι δεδομένο, πως ακόμα και εάν επανενταχθεί άμεσα στο πρόγραμμα προπονήσεων, θα είναι αρκετά εξασθενημένος και δεν μπορεί να είναι βέβαιος ουδείς, εάν ο Αλμέιδα θα επιλέξει τον Καμερουνέζο ή θα πάει σε ολική αλλαγή με τους Μήτογλου και Τζαβέλλα. Ετσι κι αλλιώς, ο Βίντα είναι νοκ άουτ και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, στοχεύοντας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ατομικά γυμνάστηκαν, αλλά σε εντατικό ρυθμό, οι Τομ Φαν Βέερτ και Στίβεν Τσούμπερ κάτι που σημαίνει, πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή τους σε κανονικό ρυθμό και ίσως είναι διαθέσιμοι για τα ματς με ΟΦΗ και Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα. Στα θετικά, ότι ο Μιχάλης Κοσίδης επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments