Lifestyle

Έκλειψη Σελήνης 08/11 στον Ταύρο : Ήλιος και σελήνη αντιπαρατίθενται στον Ταύρο και τον Σκορπιό

Έκλειψη Σελήνης 08/11 στον Ταύρο : Ήλιος και σελήνη αντιπαρατίθενται στον Ταύρο και τον Σκορπιό

Πηγή Φωτογραφίας: HDQwalls

Αυτή η έκλειψη Σελήνης περιστρέφεται γύρω από τη δύναμη και τον έλεγχο.

Ειδικότερα η τέχνη του αυτοελέγχου. Νιώθεις άρρωστος, κουρασμένος, κατάθλιψη;

Ο Σκορπιός είναι ασταθής και πολύπλοκος. Αναζητά τις σπηλιές του ασυνείδητου και του υποσυνείδητου, μέρη που άλλοι αποφεύγουν. Τότε ο Ταύρος φτάνει με σταθερά και στιβαρά πόδια για να υπενθυμίσει στον σκορπιό να χαλαρώσει και να βεβαιωθεί ότι τρώμε αρκετά, κοιμόμαστε αρκετά, νιώθουμε ζεστά και άνετα και ασφαλή.

Ο χειμώνας έρχεται μέρα με τη μέρα. Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο μπαίνει την κατάλληλη στιγμή με σπιτική διάθεση . Ο Ταύρος είναι ένα σπιτικό πλάσμα σύμφωνα με το astro-live.gr. Κινείται αργά και ζει ως καλλιτέχνης, ως πανίσχυρο δέντρο , σαν γη μαμά εξαιρετική, ως καλή φίλη και ψυχή που τρέφει.

Έκλειψη Σελήνης 08/11

Η αισθητική είναι επίσης πολύ σημαντική για τον Ταύρο. Του αρέσει το απαλό, ζεστό, θολό. Λατρεύει τις γάτες το νόστιμο φαγητό και τον ατελείωτο ύπνο. Σταθείτε στα πόδια σας σαν Ταύρος. Να είστε τολμηροί, διεκδικητικοί, αποφασιστικοί. Κάντε το σωστό και μετά χαλαρώστε. Γιορτάστε τη ζωή.

Έτσι λειτουργεί ο Ταύρος, διαχωρίζοντας την εργασία από το παιχνίδι, την πρόκληση από την ευκολία. Ξέρει πότε να κάνει βήμα μπροστά και πότε να κάνει πίσω. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη είναι μια συναισθηματική κορυφή, αλλά με έναν ελεγχόμενο και λογικό τρόπο.

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε είναι πρωτότυπες, αλλά όχι εξ ολοκλήρου. Είναι μια επιβεβαίωση βαθύτερων συναισθημάτων που νιώθετε στην πορεία. Το κεφάλι ψηλά: αυτή η έκλειψη Σελήνης αντιτίθεται στον Ερμή στον Σκορπιό εκτός από τον ήλιο.

Θα πρέπει να περιμένουμε κακή επικοινωνία και μπερδεμένα μυαλά. Οι δύσκολες γωνίες ως προς τον Ερμή καθιστούν πιο δύσκολο να σκεφτείς, να μιλήσεις ή να αισθανθείς κατανοητός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments