Pagenews.gr Point Zero. Παραγωγή pagenews.gr Point Zeror. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Θεόδωρος Λιόλιος
Καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής και Οπλικών Επιστημών

Θεόδωρος Λιόλιος στο pagenews.gr: Συμπεράσματα από τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία

Ο Θεόδωρος Λιόλιος Καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής και Οπλικών Επιστημών αναφέρθηκε στα συμπεράσματα από τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

Ο Θεόδωρος Λιόλιος Καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής και Οπλικών Επιστημών μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή Point Zero με τον Λάμπρο Καλαρρύτη όπου αναφέρθηκε στα συμπεράσματα από τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

Θεόδωρος Λιόλιος στο pagenews.gr: Συμπεράσματα από τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία

“Η αλήθεια είναι ότι πριν από μήνες κιόλας είχα προβλέψει ότι πάμε για πόλεμο πυραύλων και πόλεμο συστημάτων εξ’αποστάσεως όπως είναι τα drones που βλέπετε τώρα. Το μυστικό σήμερα στη νίκη, θα νικήσει αυτός ο οποίος θα πείσει την ανθρωπότητα ότι η άλλη πλευρά είναι εγκληματίας πολέμου. Από την αρχή σας είχα προβλέψει ότι σκοπός τους είναι και της μιας πλευράς και της άλλης να αποδείξουν ότι οι αντίπαλοι χρησιμοποιούν απαγορευμένα όπλα και κατά συνέπεια είναι ανήθικοι και εγκληματίες έτσι ώστε να δημιουργήσουν μια διεθνή εκστρατεία εκτός του ΝΑΤΟ κατά πάσα πιθανότητα η οποία θα επιστρατεύσει κατά της παράταξης της πλευράς η οποία χρησιμοποιεί απαγορευμένα όπλα. Βρώμικες βόμβες, πυρηνικά όπλα, χημικά όπλα, τα ακούσαμε όλα αυτά, τα ακούσαμε στο Ιράκ την περίοδο του πολέμου στον Κόλπο, τα ακούσαμε στη Συρία, το Ιράν, στο Αφγανιστάν, το ακούμε τώρα επίσης και στην Ουκρανία και εδώ είναι το μυστικό και εδώ έχουμε τα θέματα της προβοκάτσιας. Έχουν και οι δύο λόγους για να χρησιμοποιήσει ο αντίπαλος κάποιο όπλο το οποίο θα φαίνεται απαγορευμένο και καταστροφικό ενώ στην πραγματικότητα δεν θα είναι προκειμένου οι ίδιοι να χρησιμοποιήσουν ισχυρότερα όπλα ή να φέρουν διεθνείς συμμαχίες εναντίον τους..”

“Συγκεκριμένα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης θα ακούτε να μιλούν για τις βρώμικες βόμβες που όπως εξήγησα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ραδιολογικά υλικά, πυρηνικά καύσιμα, πυρηνικά απόβλητα τα οποία σκορπίζουν στη γύρω περιοχή με μια έκρηξη. Στην αρχή του πολέμου βλέπαμε ότι οι Ουκρανοί κατηγορούσαν τους Ρώσους ότι θα χρησιμοποιήσουν βρώμικες βόμβες, ραδιολογικά όπλα, το είχα πει και τότε ότι αυτό είναι παράλογο, δεν έχει κανένα λόγο μια υπερδύναμη να χρησιμοποιήσει μια ραδιολογική βόμβα που θα μολύνει την περιοχή..”