Trash

Στάθης Σχίζας: Θα πήγαινε στο All star Survivor με την γυναίκα του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Στάθης Σχίζας: Θα πήγαινε στο All star Survivor με την γυναίκα του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Ο ίδιος απαντά για πρώτη φορά

Στο ενδεχόμενο να λάβουν μέρος μαζί στο Survivor αναφέρθηκαν ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

View this post on Instagram

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης και η αγαπημένη του έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στην πρόσφατη μετακόμισή τους αλλά και στο παιχνίδι που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

«Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια και τσάντες. Δεν θα πάρω κανέναν να προτείνω τον εαυτό μου. Θέλω να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις, όχι να σηκώσω εγώ το τηλέφωνο για δουλειά», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια ο Στάθης Σχίζας πρόσθεσε: «Πρέπει να μετέφερα 100 κούτες με ρούχα της Αλεξάνδρας. Δεν θα σκεφτόμασταν να μπούμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor. Είμαι πολύ υπερπροστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπώ πόσο μάλλον με την Αλεξάνδρα που είναι γυναίκα μου. Αν πηγαίναμε μαζί, επειδή είναι παιχνίδι επιβίωσης και πρέπει να επιβιώσεις για τον εαυτό σου πάνω απ’ όλα, εγώ θα κοιτούσα να επιβιώσει η Αλεξάνδρα. Θα τσακωνόταν με κάποιον, θα έμπαινα εγώ στη μέση. Νομίζω δεν θα μου έκανε καλό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments