Trash

Asia Express: Τσακώθηκαν άγρια Μαυρίδης και Κρίστη – «Δεν το γουστάρεις, στραβώνεις με τα πάντα»

Asia Express: Τσακώθηκαν άγρια Μαυρίδης και Κρίστη – «Δεν το γουστάρεις, στραβώνεις με τα πάντα»

Πηγή Φωτογραφίας: Star.gr

Μαυρίδης και Καθάργια τσακώθηκαν και δεν μιλούσαν σε όλο το επεισόδιο του Asia Express

Ένας ομηρικός καυγάς με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια έλαβε χώρα στο χθεσινό (4/11) επεισόδιο του Asia Express.

Το ζευγάρι βρήκε δύσκολη τη δοκιμασία και οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν ενώ λογομάχησαν και on camera.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής θέλησε να βοηθήσει την Θεοδώρα Ρασέλ και τη μητέρα της, Κλόντια. Κάτι που έκανε κυριολεκτικά έξαλλη την Κρίστη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asia Express (@asiaexpress_gr)

«Θέλεις να σταματήσουμε; Δεν μπορώ να περπατάς έτσι νωχελικά. Δεν είσαι μόνη σου. Είμαστε μαζί» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Μαυρίδης εμφανώς ενοχλημένος από τη στάση που διατηρούσε η σύζυγός του.

«Και πριν μαζί ήμασταν αλλά πρέπει να καταλάβεις με ποιον είσαι ομάδα! Αντί να εξηγήσεις σε εμένα, εξηγούσες στα κορίτσια που πρέπει να πάνε», αποκρίθηκε η Κρίστη Καθάργια.

Αυτό βέβαια ήταν μόνο η αρχή μιας και στην πορεία τα πράγματα μόνο… βάραιναν για το ζευγάρι. «Για ποιο λόγο τώρα να παίξω, ρε φίλε, το παιχνίδι με έναν άνθρωπο που δεν με γουστάρει; Ότι κι αν λέω, ότι κι αν κάνω! Δεν το γουστάρεις, ρε φίλε, στραβώνεις με τα πάντα! Δεν πρόκειται να μου πεις μπράβο, ρε φίλε, για κάτι! Ποτέ, ποτέ, ποτέ και είσαι από το πρωί έτσι Κρίστη μου» πρόσθεσε ακόμα, σε έντονο ύφος, ο Γιώργος Μαυρίδης ώστε να τραβήξουν για λίγο δρόμους χωριστούς στη συνέχεια του Asia Express.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments