Πολιτισμός

Πενέλοπε Κρουζ: Η νέα ταινία της «Απέραντη Αγάπη» που ξεχώρισε στο Φεστιβάλ Βενετίας έρχεται στην Ελλάδα

Πενέλοπε Κρουζ: Η νέα ταινία της «Απέραντη Αγάπη» που ξεχώρισε στο Φεστιβάλ Βενετίας έρχεται στην Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Glamour México

Η ρομαντική με ταινία με τις συγκλονιστικές ερμηνείες έρχεται στους κινηματογράφους στις 10 Νοεμβρίου.

Η νέα ταινία με την Πενέλοπε Κρουζ, «Απέραντη Αγάπη» (L’Immensità) που ξεχώρισε στο 79ο Φεστιβάλ Βενετίας προσγειώνεται στα ελληνικά σινεμά την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Με φόντο τη Ρώμη της δεκαετίας του 1970 που συνεχώς αλλάζει, σε μία εποχή που οι εκπομπές είναι ακόμα ασπρόμαυρες και τα τότε οικογενειακά μοντέλα φαίνονται πια παρωχημένα, ο Εμανουέλε Κριαλέζε (Ανασαίνω) ξετυλίγει μία ονειρική, συγκινητική, τρυφερή οικογενειακή ιστορία με αυτοβιογραφικά στοιχεία.

Ο δημιουργός αφηγείται τη γλυκόπικρη ιστορία μιας 12χρονης που βιώνει δυσφορία φύλου μέσα σε ένα ήδη κλονισμένο οικογενειακό περιβάλλον.

Η Πενέλοπε Κρουζ μεσουρανεί ως μητέρα με πηγαία τρυφερότητα, καταπιεσμένα συναισθήματα και τάσεις απόδρασης.

Η ιστορία

Ρώμη, δεκαετία 1970: Η Κλάρα (Πενέλοπε Κρουζ) και ο Φελίτσε (Βιντσέντζο Αμάτο) έχουν μόλις μετακομίσει σε ένα καινούριο διαμέρισμα. Ο γάμος τους έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή: δεν είναι πια ερωτευμένοι, αλλά δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τον γάμο. Τα παιδιά τους είναι το μόνο που τους κρατάει μαζί. Η Αντριάνα (Λουάνα Τζουλιάνι), η μεγαλύτερη κόρη, έγινε μόλις 12 χρονών. Οι εναλλαγές διάθεσης της Κλάρα και η ολοένα και μεγαλύτερη ένταση ανάμεσα στους γονείς της διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια της. Η Αντριάνα νιώθει δυσφορία με το όνομα και την ταυτότητα της και η επίμονη προσπάθεια της να πείσει τους πάντες ότι είναι αγόρι, κλυδωνίζει την ήδη εύθραυστη ισορροπία της οικογένειας. Όσο τα παιδιά αναζητούν καθοδήγηση από το περιβάλλον τους, είτε μία φωνή από ψηλά είτε ένα τραγούδι στην τηλεόραση, όλα αλλάζουν, μέσα και έξω.

Ταυτότητα ταινίας Απέραντη Αγάπη / L’Immensità

Σκηνοθεσία: Εμανουέλε Κριαλέζε Σενάριο: Εμανουέλε Κριαλέζε, Φραντσέσκα Μανιέρι, Βιτόριο Μορόνι Πρωταγωνιστούν: Πενέλοπε Κρουζ, Λουάνα Τζουλιάνι, Βιντσέντζο Αμάτο, Πατρίτσιο Φραντιόνι, Μαρία Κιάρα Γκορέτι Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γκέργκελι Ποχάρνοκ Σχεδιασμός Παραγωγής: Ντιμίτρι Καπουάνι Κοστούμια: Μάσιμο Καντίνι Παρίνι Μοντάζ: Κλέλιο Μπενεβέντο

Διάρκεια: 1 ώρα και 34 λεπτά Χώρες παραγωγής: Ιταλία, Γαλλία Έτος παραγωγής: 2022

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments