Πολιτική

Ανδρουλάκης: Ήταν λάθος μας που καταψηφίσαμε την εξυγίανση των ναυπηγείων Ελευσίνας

Ανδρουλάκης: Ήταν λάθος μας που καταψηφίσαμε την εξυγίανση των ναυπηγείων Ελευσίνας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ως λάθος επιλογή χαρακτήρισε ο Νίκος Ανδρουλάκης την καταψήφιση από το ΠΑΣΟΚ του νομοσχεδίου για την εξυγίανση των ναυπηγείων Ελευσίνας

Ως λάθος επιλογή χαρακτήρισε ο Νίκος Ανδρουλάκης την καταψήφιση από το ΠΑΣΟΚ του νομοσχεδίου για την εξυγίανση των ναυπηγείων Ελευσίνας που έφερε η κυβέρνηση.

Η αυτοκριτική αναφορά έγινε προ τριών εβδομάδων σε συζήτηση με μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, χάριν παραδείγματος. Σύμφωνα με παρόντες βουλευτές σε κάποια αποστροφή του λόγου του, ο κ. Ανδρουλάκης θέλοντας να τονίσει ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις και αποφάσεις, έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση και των ναυπηγείων Ελευσίνας. «Μπορεί να κάνουμε και λάθη, όπως για παράδειγμα ήταν λάθος επιλογή η καταψήφιση του νομοσχεδίου για την εξυγίανση των ναυπηγείων Ελευσίνας» φέρεται να είπε, σημειώνοντας πως η αρχική του άποψη ήταν να υπερψηφιστεί.

Παρά ταύτα – προφανώς λόγω εισηγήσεων που δέχθηκε – το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε τελικά το εν λόγω νομοσχέδιο μαζί με ΚΚΕ και ΜέΡΑ25, ενώ υπέρ είχαν ψηφίσει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και παρών η Ελληνική Λύση.

Πάντως, ο βουλευτής Αρκαδίας και αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σε ανάρτησή του προ ημερών άσκησε κριτική σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που συνέπλευσαν στο θέμα των Ναυπηγείων. «Πάλι χέρι – χέρι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και στην περίπτωση της ΟΝΕΧ. Διαβάζω την ανακοίνωση του κ.Πολάκη-ΣΥΡΙΖΑ για την ONEX, αναφορικά με τα Ναυπηγεια (εργασιακή γαλέρα κλπ) & τις απευθείας αναθέσεις απο τα ΕΛΤΑ και θέλω να θυμίσω ότι οι κ.Πολάκης και Γεωργιάδης (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) ψήφισαν υπέρ της ONEX πριν ένα μηνα. Μαζί ψήφισαν τα funds και τους «Πατσηδες». Ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που έφερε τον επιχειρηματικό όμιλο ONEX στα Ναυπηγεια της Σύρου με τις συνθήκες γαλέρας. Αναρωτιέμαι αν τα γνώριζαν στον ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τότε γιατί ψήφισαν μαζί με ΝΔ; Τι τους συνδέει ; Είναι κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τέτοιες καταγγελίες την ίδια ώρα που υπερψηφίζει μαζι με τον κ. Γεωργιάδη να παραδοθούν τα Ναυπηγεια στην ΟΝΕΧ» ανέφερε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments