Lifestyle

Βασιλώτος: Θα έβγαινα με θαυμάστρια – Λαμβάνω 2 φορές τη μέρα προκλητικές φωτογραφίες

Βασιλώτος: Θα έβγαινα με θαυμάστρια – Λαμβάνω 2 φορές τη μέρα προκλητικές φωτογραφίες

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Ο Γιάννης Βασιλώτος μιλά για την προσωπική του ζωή αλλά και τα μηνύματα θαυμασμού που λαμβάνει στα social media.

Ο Γιάννης Βασιλώτος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Κυψέλη». Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και ο ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες και πώς του έγινε η πρόταση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «Με πήραν οι άνθρωποι από τις Άγριες Μέλισσες την πρώτη σεζόν για έναν συγκεκριμένο ρόλο. Με φώναξαν για να δουν αν μπορώ να μιλήσω. Με κάλεσαν λοιπόν, μου έδωσαν να διαβάσω μια σκηνή για έναν ρόλο που θα έμπαινε για λίγα επεισόδια χωρίς να το ξέρω και κάνοντας τη σκηνή αναρωτήθηκαν γιατί δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση. Είχα τελειώσει δυο χρόνια πριν την σχολή, οπότε δεν έτυχε και δεν ήξερα εάν μπορώ να το κάνω. Αν μπορούσα να ανταπεξέλθω δηλαδή σε τόσο γρήγορους ρυθμούς».

Συνέχισε λέγοντας πως «Φεύγοντας με πήραν τηλέφωνο, την ίδια μέρα νομίζω, για να μου πουν πως ήθελαν να συνεργαστούμε. Εγώ ζήτησα «να το σκεφτώ»! Άλλος άνθρωπος δεν θα το σκεφτόταν καν και θα επέστρεφε να υπογράψει. Και γω αυτό ήθελα αλλά δεν ήξερα αν μπορώ να το κάνω… Τότε βέβαια δεν μπήκα στη σειρά, αλλά μπήκα έναν χρόνο μετά με τον ρόλο του Μπάμπη και με αγκάλιασαν όλοι οι συνεργάτες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments