Focus

Justin Trudeau: Ο πρωθυπουργός του Καναδά ξεπέρασε τα ταμπού και πήγε καλεσμένος σε drag εκπομπή [vid]

Justin Trudeau: Ο πρωθυπουργός του Καναδά ξεπέρασε τα ταμπού και πήγε καλεσμένος σε drag εκπομπή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Encyclopedia Britannica

Justin Trudeau: Το trailer με την επίσκεψη του ακομπλεξάριστου πολιτικού που σόκαρε τους διαγωνιζομένους.

Όσο κι αν πιστεύαμε πως ο πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau, δεν μπορούσε να γίνει περισσότερο συμπαθής, κάναμε λάθος, ύστερα από την τηλεοπτική του εμφάνιση που θα προβληθεί σύντομα στην καναδική τηλεόραση. Πιο αναλυτικά, ο διάσημος πολιτικός εμφανίστηκε στο trailer της εκπομπής Canada’s Drag Race: Canada vs. the World!, κάτι που κανείς άλλος αρχηγός δεν έχει επιχειρίσει.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη εκπομπή που βασίζεται στον τηλεοπτικό διαγωνισμό drag queens, RuPaul’s Drag Race και είναι spinoff του Canada’s Drag Race μόλις κυκλοφόρησε το trailer της δεύτερης σεζόν που πρόκειται να προβληθεί σύντομα. Πρόκειται για ένα σόου στο οποίο διαγωνίζονται “αστέρια” προηγούμενων σεζόν και διαφορετικών εθνικοτήτων, δεδομένου ότι το franchise έχει αγοραστεί από διάφορες παραγωγές του εξωτερικού, με αυτή του Καναδά να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

View this post on Instagram

A post shared by @justin____trudeau

Συχνά, το σόου φιλοξενεί αρκετούς guest κριτές, εκτός των βασικών, με την πιο μη αναμενόμενη επίσκεψη να είναι εκείνη του Καναδού πρωθυπουργού στο σετ της εκπομπής. Όπως ήταν φυσικό – και φαίνεται από το βίντεο του trailer -, οι διαγωνιζόμενοι ξαφνιάστηκαν ευχάριστα, βλέποντας τον πολιτικό να εισέρχεται στον χώρο

Πρόκειται για τον πρώτο αρχηγό κράτους που εμφανίζεται σε παρόμοια εκπομπή, δείχνοντας την υποστήριξή του για το επιτυχημένο αυτό σόου που έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση σε αρκετές χώρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments