Lifestyle

Μαύρο Ρόδο – spoiler: Τι θα εξομολογηθεί η Ελισάβετ στον Μητροπολίτη;

Μαύρο Ρόδο – spoiler: Τι θα εξομολογηθεί η Ελισάβετ στον Μητροπολίτη;

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο».

Στο επεισόδιο της Κυριακής 13 Νοεμβρίου, στις 22:40 ο Παράσχος ενημερώνει τον Θέμη για το ταξίδι της Αγγελικής στο Παρίσι, αλλά όσα του λέει δεν φαίνονται να τον πείθουν και του ζητά να ερευνήσει κι άλλο την υπόθεση.

View this post on Instagram

A post shared by ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ MEGA (@mavrorodo_megatv)

Η Όλγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο, πηγαίνοντας στη Γερακιανή, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή, καθώς χρειάζεται μια ισχυρή σύμμαχο στα σχέδιά του. Η ηγουμένη προχωρά σε μια προσωπική εξομολόγηση στην Ελισάβετ, με στόχο να βεβαιωθεί ότι η νεαρή κοπέλα είναι έτοιμη για την κουρά της.

Η Αυξεντία ξεχνά στην Παλιόβρυση κάποια αντικείμενα, τα οποία βρίσκει ο Σαράντος. Αργότερα, με τη βοήθεια του Μανώλη, η γυναίκα θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα, αγνοεί όμως πως ο Σαράντος έχει ήδη αποφασίσει να ερευνήσει διεξοδικά την Παλιόβρυση… Ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα.

Ο Θέμης, από την άλλη, παραμονεύει για να μάθει την αλήθεια. Οι δύο αντίζηλοι θα συναντηθούν και η σύγκρουσή τους θα πάρει επικίνδυνη τροπή, με τον Θέμη να πυροβολεί τον Βίκο… Για πρώτη φορά η Αλεξία, σοκαρισμένη, αντιλαμβάνεται ποια είναι η δουλειά του πατέρα της, αλλά και ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο.

Ο Φραγκίσκος με την Όλγα έχουν θυμώσει με τον Πέτρο, επειδή τους κρύβει πολλά. Στο μεταξύ, η Ελισάβετ εξομολογείται στον μητροπολίτη όσα έγιναν, αλλά τελικά δεν του λέει την αλήθεια. Ο Παράσχος «στριμώχνεται» για τα καλά, γιατί πρέπει να αποδείξει την αφοσίωσή του στον Θέμη. Η συνάντηση του Πέτρου με τον μητροπολίτη θα εξελιχθεί αναπάντεχα.

Η συνέχεια την Κυριακή στο MEGA, στις 22:40

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments