Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ο Παναγιώτης Δουδωνής νέος γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού

ΠΑΣΟΚ: Ο Παναγιώτης Δουδωνής νέος γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού
Αλλαγές και στην γραμματεία οργανωτικού

Στον διδάκτωρα Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Παναγιώτη Δουδωνή δίνει τα κλειδιά του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας από την Χαριλάου Τρικούπη.

Εκτός από την ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Δουδωνή η Χαριλάου Τρικούπη ανακοίνωσε ότι η Αναστασία Χατζηδάκη αναλαμβάνει τη θέση της γραμματέως του οργανωτικού με αναπληρωτή της τον Νίκο Δασκαλάκη, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου ΤΕΙ Αθήνας (2015-2017) και Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Αθήνας την ίδια περίοδο.

Ακολουθούν τα βιογραφικά των τριών νέων προσώπων στο οργανόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Ο Παναγιώτης Δουδωνής διδάσκει από το 2018 Ευρωπαϊκό και Συνταγματικό Δίκαιο ως λέκτορας στο Κολλέγιο Oriel του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, καθώς και Συνταγματικό, Κοινοβουλευτικό Δίκαιο και Δίκαιο Πολιτικών Κομμάτων στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ενώ είναι συγγραφέας του βιβλίου «Το πολίτευμα της συνύπαρξης: για την αντιπροσωπευτική μας δημοκρατία».

O κ. Δουδωνής με ανάρτησή του στα social media σημειώνει πως «είναι μεγάλη η τιμή, η χαρά και η ευθύνη. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι στην πρώτη γραμμή για το καλό της κοινωνίας, της χώρας, των θεσμών. Γιατί σε μια συγκυρία όπως η σημερινή, αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι ένα θεσμικό κόμμα και μια δομημένη, προγραμματική αντιπολίτευση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments