Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: “Παρέλαση” βαρομετρικών χαμηλών μέσα στην εβδομάδα

Σάκης Αρναούτογλου: “Παρέλαση” βαρομετρικών χαμηλών μέσα στην εβδομάδα

Πηγή Φωτογραφίας: printscreen

Πότε αναμένεται αλλαγή του καιρού

Για παρέλαση βαρομετρικών χαμηλών πάνω από τη χώρα μας από τα μέσα της εβδομάδας, προειδοποιεί με ανάρτησή του στο facebook, ο έμπειρος προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου, με τον καιρό αύριο Τετάρτη να είναι συννεφιασμένος.

Αναμένονται επίσης κάποιες βροχές με πιθανότητα καταιγίδων στα δυτικά τμήματα της χώρας, με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασίες που τοπικά θα φτάσουν και τους 20-21 βαθμούς Κελσίου.

Σε ότι αφορά την Αττική, υπάρχει πιθανότητα στα νοτιότερα τμήματα του νομού για μικρής διάρκειας βροχές νωρίς το πρωί, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικές συννεφιές στα δυτικά-βορειοδυτικά του νομού με θερμοκρασία στους 11 με 20 βαθμούς Κελσίου σε όλο το λεκανοπέδιο.

Στη Θεσσαλονίκη δεν αναμένεται κάτι το αξιόλογο, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα ομίχλης. Συννεφιά από το βράδυ και μετά χωρίς φαινόμενα, με 18 βαθμούς Κελσίου και αυξημένη υγρασία.

Ο καιρός φαίνεται να αλλάζει από την Πέμπτη με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Από το βράδυ του Σαββάτου και κατά τη διάρκεια της Κυριακής η μεταβολή του καιρού θα είναι πιο σοβαρή με φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Δείτε την ανάρτησή του

και την πρόγνωση του καιρού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments