Ελλάδα

Κρατούμενος σοκάρει: «Πήγε να με βιάσει, τον τελέιωσα με 13 μαχαιριές και έμεινε ανάπηρος» [vid]

Κρατούμενος σοκάρει: «Πήγε να με βιάσει, τον τελέιωσα με 13 μαχαιριές και έμεινε ανάπηρος» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr- OK.mag

Ο Χαράλαμπος έχει ζήσει στις φυλακές της Αμερικής και από την Ελλάδα πλέον εξηγεί πόσο επικίνδυνη ήταν η ζωή σε αυτά τα κελιά.

H εκπομπή του Alpha «Αυτοψία» το βράδυ της Πέμπτης (17/11) είχε σαν θέμα τους «νόμους» της φυλακής αλλά και την ζωή των κρατούμενων μέσα σ’ αυτές.

Ένας από τους κρατούμενους αναφέρθηκε σε θέματα της επικαιρότητας όπως την υπόθεση με τους βιασμούς της 12χρονης στον Κολωνό, τονίζοντας ότι θα σκότωνε τον Ηλία Μίχο, ενώ μίλησε και για την δική του ζωή μέσα στην φυλακή και για πολύ σοβαρά γεγονότα που έχει ζήσει.

Αναφέρθηκε στο πώς βιώνει τις ημέρες μέσα στην φυλακή και τι κάνει για να προστατευθεί αποκαλύπτοντας πως όταν μπήκε στα 17 του χρόνια παραλίγο να τον βιάσουν

Όπως είπε έχει ζήσει σε φυλακές της Αμερικής και μετά στην Ελλάδα καθώς είναι ήδη 30 χρόνια «μέσα»: «Σ’ ένα νησί στην Αμερική με 22 κτίρια φυλακές. Το νησί είναι μόνο φυλακές με τεράστια ποντίκια, με κατσαρίδες και πάρα πολύ βρόμικες. Νομίζω 20.000 κρατούμενοι. Εκεί πήγα στα 17. Τα 20 τα έκανα στη Φλόριντα και σε όλη μου την ποινή ήμουν σε 13 έρευνες. Δηλαδή, αν κάνεις κάτι και δεν σε έχουν πιάσει κοιτάνε τα τηλέφωνά σου, τα βίντεο, τι θα πούνε άτομα. Δεν έχεις άλλη επιλογή στην αμερικάνικη φυλακή. Αν μπει κάποιος στο κελί σου και είναι ρουφιάνος, παιδεραστής, έχει κάνει ένα έγκλημα που είναι πολύ άσχημο, έχω διαβάσει δικογραφία που έβαλε ο άλλος 2 χρονών παιδάκι μέσα στο φούρνο να το ψήσει ζωντανό. Όποιος μπει μέσα στο κελί σου, πρέπει να διαβάσεις την δικογραφία του. Πρέπει να την δείξει, έχουμε και μέσο έξω που το κοιτάμε από το ίντερνετ».

«Άμα έχει γίνει κάτι “καλό” πρέπει να τον μαχαιρώσεις ή αλλιώς σε μαχαιρώνουν εσένα. Εγώ δεν έχω σκοτώσει κανέναν κύριε Σρόιτερ, ούτε μαγκιά, ούτε τίποτα. Ποτέ στη ζωή μου. Αλλά έχω πονέσει και έχω μαχαιρώσει. Για να σκοτώσω κάποιον, να το έχω αυτό στον “ώμο” μου, γιατί έχω πολλά , δεν το θέλω», συμπλήρωσε.

«Ξέρεις πού να τον μαχαιρώσεις για να μην πεθάνει, αν ξέρεις από μαχαίρια. Εδώ κοιμάμαι και τρώω με ξυραφάκια στο στόμα. Ξέρω να τα φτύσω και να σε κόψω κιόλας… Τρώω και κοιμόμουν με ξυραφάκια στο στόμα. Έχω μαχαιρώσει πολλούς. Δεν ξέρω. Έχω φάει δυο φορές μαχαιριά. Σε όποια φυλακή έχω πάει στην Αμερική έχω δει πολύ θάνατο, έχω δει πολύ αίμα. Το μυρίζεις από 100 μέτρα, κάθε μέρα», τόνισε.

«Στην Αμερική είναι πολύ πιο δύσκολα, έχει πιο πολύ κόσμο, πολλές συμμορίες. Η Ελλάδα έχει 10.000.000 κόσμο, η Αμερική πολύ περισσότερο», ανέφερε.

«Πήγε να με βιάσει, του έριξα 13 μαχαιριές»

Για τις πρώτες του μέρες στη φυλακή ανέφερε πως: «Θυμάμαι τις πρώτες μέρες, τσακωμούς κάθε μέρα, έπρεπε να παλεύεις, να δείχνεις πως έχεις καρδιά και πως είσαι δυνατός. Αλλιώς θα σε βίαζαν, πολύ βιασμός στους ανήλικους. Πήγε να με βιάσει κάποιος, τον μαχαίρωσα 13 φορές. Είναι ανάπηρος μέχρι σήμερα. Μέσα στα μπάνια. Να κάνουμε μπάνιο με τα παπούτσια μας και να έχουμε και το μαχαίρι δίπλα μας. Η Νέα Υόρκη είναι πάρα πολύ δύσκολη. Φοράς παπούτσια για να κάνεις μπάνιο, για να μην γλιστρήσεις. Να είσαι πάντα έτοιμος. 6 το πρωί ξύπνιος. Γυμναστική κάθε μέρα, πάντα έτοιμος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments